Kanye West komt met een nieuwe colorway op een nog niet gereleased model

Onlangs zijn er beelden opgedoken van de adidas Yeezy Basketbal ‘Quantum’. Ondanks het feit dat dit model, laat staan deze colorway, nog moet uitkomen zijn er nu foto’s opgedoken van een mogelijk nieuwe colorway. We hebben het over de adidas Yeezy Basketbal ‘Black’.

adidas en Kanye West zijn de laatste hard op weg om hun gehele lijn modellen flink uit te breiden. Daarnaast brengen ze ook alleen maar nieuwe colorways uit van bestaande modellen. Je ziet wel dat zijn doel is om de sneaker scene over te nemen en hij is dan ook hard op weg.

Closer look

Het kon natuurlijk niet zo zijn dat er een nieuw model zou verschijnen en dat Kanye West er dan geen traditioneel kleurtje op aan zou brengen. Hierbij zien we dan ook een uiterst strakke look van het nieuwe model. Dezelfde golvende upper als op de eerste colorway is nog steeds aanwezig en als je goed kijkt zie je hetzelfde zebraprintje nog steeds in zacht suède. Tevens zie je dat de heel verstevigd is en dat er een stevig stuk elastiek langs de enkel loopt. Hierdoor is de kwaliteit van de sneaker ideaal om mee te basketballen.

Naar verwachting gaat deze sneaker ergens in 2020 releasen. Echter is het nog niet bekend wanneer dit precies gaat gebeuren. Tevens staat er nog geen vaste prijs van dit model vast dus wie weet wat het prijskaartje wel niet gaat bedragen. Ben jij benieuwd naar alle nieuwe informatie over dit model, houd onze Releasekalender dan goed in de gaten.


adidas Yeezy Basketball Black EG1536 Release Date
adidas Yeezy Basketball Black EG1536 Release Date
adidas Yeezy Basketball Black EG1536 Release Date
adidas Yeezy Basketball Black EG1536 Release Date
adidas Yeezy Basketball Black EG1536 Release Date
adidas Yeezy Basketball Black EG1536 Release Date

Previous ArticleNext Article