adidas gaat terug in de tijd voor een colorway op een uniek adidas model

adidas heeft al veel succes geboekt met het ZX 4000 4d model. Dit hebben ze te danken en het unieke silhouet van de sneaker. adidas zou adidas niet zijn als ze het hierbij zouden laten liggen. Nu is er een nieuwe colorway opkomst, de ‘I Want, I Can’ colorway.

adidas begon in de jaren tachtig met een slogan genaamd ‘I Want, I Can’. deze slogan gebruikte ze tijdens de reclames van de eerste ZX footwear series. Door de jaren heen hebben ze hem een aantal keer gebruikt en nu komt er dus ook aan bij de ZX 4000 4D.

De sneaker heeft weer het bekende silhouet van de ZX 4000 4D. De licht groene 4D zool zal dan ook weer aanwezig op de onderkant van de sneaker. Daarnaast hebben ze gekozen voor grijze prime-knit body. Over de body bevinden zich nog verschillende licht grijze overlays. Tevens staat er boven op de rechter sneaker, in het oranje, “I Want”. Op linker sneaker staat in het blauw “I Can”. Aan de binnenste zijkant staan de drie bekende strepen van het merk. Met deze sneaker is het adidas weer gelukt om een zeer uniek paartje te presenteren.

De releasedatum van deze sneaker staat op 14 september en de kostprijs zal €300,- gaan bedragen. Ben jij benieuwd bij welke shops deze must-have beschikbaar zal zijn, check dan snel even onze Releasekalender en mis hem niet!


adidas ZX4000 4D 'I Want I Can'

EF9624 · Prijs vanaf €150,-

Naar alle aanbieders
adidas ZX 4000 4D "I Want I Can" Sneaker Release Information Drop Cop Online Light Liquid Resin Oxygen Technology Retro Futuristic Footwear EF9624
adidas ZX 4000 4D "I Want I Can" Sneaker Release Information Drop Cop Online Light Liquid Resin Oxygen Technology Retro Futuristic Footwear EF9624
adidas ZX 4000 4D "I Want I Can" Sneaker Release Information Drop Cop Online Light Liquid Resin Oxygen Technology Retro Futuristic Footwear EF9624
adidas ZX 4000 4D "I Want I Can" Sneaker Release Information Drop Cop Online Light Liquid Resin Oxygen Technology Retro Futuristic Footwear EF9624
adidas ZX 4000 4D "I Want I Can" Sneaker Release Information Drop Cop Online Light Liquid Resin Oxygen Technology Retro Futuristic Footwear EF9624
Images by: 43einhalb

Previous ArticleNext Article