The Blind Spot – Nieuwe partner bij Sneakerjagers!

Sneakerjagers heeft er weer een nieuwe partner bij, namelijk The Blind Spot! Onze nieuwe partner is voornamelijk online te vinden, maar komen ook steeds vaker offline voorbij. Wil jij sneakers scoren waarvan jij zeker weet dat ze op duurzame wijze geproduceerd zijn? Dan ben je bij The Blind Spot aan het juiste adres. Bij alle items, zowel kleding als schoenen, laten zij ook het achtergrond verhaal naar voren komen. De herkomst van de producten, wie de items gemaakt hebben, enz. Wanneer jij hier shopt, dan draag jij jouw steentje bij aan een gezonde(re) wereldeconomie.

Waar zij voor staan

The Blind Spot gelooft in een wereld waarin iedereen zich bewust is van het gehele proces achter jouw kleding en schoenen. De materialen, de werknemers, de arbeidsomstandigheden en de invloeden op het milieu. Misschien weten we allemaal diep van binnen wel hoe het eraan toegaat, maar kiezen we voor de Blind Spot om er niet mee geconfronteerd te worden. Daarom wil onze partner awareness creëren voor de Blind Spot. Want mode is pas echt mooi wanneer de maker er een eerlijk loon voor krijgt en er weinig tot geen schade wordt aangebracht aan de natuur.

Online & offline

Onze partner richt zich voornamelijk op de online markt met een geweldige webshop. Toch zijn ze ook bezig om steeds vaker offline in beeld te komen. Dit doen zij door pop-up events te organiseren maar ze hebben ook een conceptstore aan de Lange Delft 127 in Middelburg. Hier vind je een selectie van de collectie die The Blind Spot aanbied. Voor het gehele aanbod neem je dus een kijkje online.

Sneaker aanbod

The Blind Spot richt zich zowel op kleding als schoenen en hiertussen vind je ook zeker wat sneakers. Op dit moment heeft onze partner namelijk verschillende Veja Sneakers op de website staan. Dus ben jij op zoek naar een nieuw paartje dat ook nog eens goed is voor de wereld? Dan zijn deze sneakers perfect! Wij hebben hieronder alvast 3 paartjes uitgekozen die je zeker niet mag missen!

Veja V-12

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Veja Esplar Leather "Extra White"

EA2001 · Prijs vanaf €98,-

Naar alle aanbieders

Veja V-10

VX021267 · Nu voor €125,-

Bekijken bij The Blind Spot

Previous ArticleNext Article