De Baskèts SS 2019 collectie is uit + WIN ACTIE 69

De eerste drop van de Baskèts collectie van 2019 is er! Drie nieuwe items doen hun intrede, waarbij kwaliteit en cut essentieel zijn in het ontwerp.

De collectie is geïnspireerd op vintage en modern design in klassieke college-sports. De ontwerpen worden verheven door de signatuur ‘B’ die zijn entree heeft gemaakt als een nieuwe logovariatie van Baskèts. Duurzame stoffen zoals het zware katoen dat in de collectie wordt gebruikt, evenals het ‘teddy’-detail en logo-borduurmotieven, maken deze strakke designs essentieel voor jouw dagelijkse kledingrotatie.De eerste drop verschijnt op 12 Juli in de winkel en online Het is de eerste drop van een reeks releases die dit jaar wordt verwacht.


Win actie Baskèts X Sneakerjagers

Om de nieuwe collectie goed te vieren mogen wij samen met Baskèts maar liefst 3 keer een pakket weggeven. In dit pakket zit één T-Shirt van de nieuwe collectie, hierbij kan je kiezen uit de zomerse stylen oranje of wit. Het pakket bevat ook een Baskèts bidon, een Baskèts handdoek en een Baskèts giftcard van €25,- voor bijvoorbeeld een nieuw paar sneakers! Via onze Instagram kan je nu mee doen met deze actie.


Baskèts SS 2019 Heavy Cotton Hoodie – Cream

Hoodie met een ‘b’ teddy details op de borst in een ‘Cream’ kleur.
Prijs: €89,95
Shop de SS19 ‘Cream’ hoodie hier>>

Baskèts SS 2019 hoodie
Baskèts SS 2019 Hoodie

Baskèts SS 2019 Raglan T-Shirt – Bright White

Raglan T-Shirt met Baskèts branding op de borst in een ‘Bright White’ kleur.
Prijs: €39,95
Shop het SS19 ‘Bright White’ T-Shirt hier>>

Baskèts SS 2019 Raglan T-Shirt
Baskèts SS 2019 Raglan T-Shirt

Baskèts SS 2019 Raglan T-Shirt – Fiery Orange

Raglan T-Shirt met Baskèts branding op de borst in een ‘Bright White’ kleur.
Prijs: €39,95
Shop het SS19 ‘Fiery Orange’ T-Shirt hier>>

Baskèts SS 2019 Raglan T-Shirt
Baskèts SS 2019 Raglan T-Shirt

Give Away

Previous ArticleNext Article

De Nike N.354 Air Force 1 Type released ook in het zwart 2

Na de release van de N.354 Air Force 1 Type ‘white’ gister, 15 juli, komt er ook een zwarte colorway voor deze futuristische sneaker.

Innovatie en het verbeteren van technologie in sneakers heeft altijd op nummer één gestaan bij Nike. De N. 354 is de nieuwste experimentele lijn van Nike. De N. 354 collectie haalt inspiratie uit het verleden, heden en toekomst en combineert dit tot een sneaker die grenzen kan verleggen.

De details

De N.354 Air Force 1 Type ‘Black’ heeft een overall zwart leren bovenwerk met zalm roze accenten. Een grote strap loopt rondom de hiel die aan de andere kant de sneaker ingaat. Het uiteinde van deze strap is zalm roze met daarop het Nike logo. De tong is erg verschillend dan de rest van de sneaker, deze glimt en er zitten deuken in. De binnenkant van de N.354 AF1 Type is half doorzichtig met ook een half doorzichtig Nike logo erop. Het bovenwerk zit op een witte Air midsole met een grote overlapping op de mudguard.

De releasedatum is nog niet bekendgemaakt van de N.354 AF 1 Type ‘Black’ dus houd daarom onze releasekalender in de gaten. Check hieronder alvast de afbeeldingen!


N.354 Air Force 1
N.354 Air Force 1
Images by: fitthemall_official

Release Reminder: Nike Air Max 270 React 14

De Nike Air Max 270 React is een van de nieuwste modellen van Nike. Zoals de naam al zegt is het een hybrid van de Nike Air Max 270 en de Nike React. Door deze twee technologieën met elkaar te combineren heeft Nike voor één van de meest comfortabele lifestyle sneakers gezorgd. Na de release van de “Bauhaus” colorway zal hij donderdag 18 juli in de ‘Electro Green’ en ‘Hyper Jade’ colorway releasen. Een mooi moment om de sneakers eens goed te bekijken.

Technologieën

In de Nike Air Max 270 React is gebruikgemaakt van zowel de Nike Air technologie als de React technologie. De Air unit op de hak van de sneaker is gepakt van de Nike Air Max 270 en zorgt voor ongekende demping in de hak. De React technologie is terug te vinden in de voorkant van de zool. De React zool is gemaakt van een erg zacht soort foam en zorgt ervoor dat demping optimaal is. Dit samen zorgt natuurlijk voor een gigantische hoeveelheid aan comfort en maakt de AM 270 React daarmee één van de meest comfortabele lifestyle sneakers van Nike.

De nieuwe colorways

Donderdag 18 juli zal de sneaker in twee nieuwe colorways releasen. De ‘Electro Green’ en ‘Hyper Jade’ colorway zijn perfect voor de zomer en geven een frisse look aan de sneaker. Het bovenwerk van de ‘Electro Green’ colorway is groen, blauw en roze gekleurd. Daarnaast zitten er rode details op zoals de Swoosh en de veters. Ook de gigantische Air bubbel heeft deze kleur. De midsole is wit gekleurd en het blauw van het bovenwerk is weer terug te zien op de outsole van de sneaker.

De ‘Hyper Jade’ colorway heeft iets minder opvallende kleuren op het bovenwerk. Door gebruik te maken van twee verschillende kleuren blauw en groen is de sneaker erg clean. De Swoosh en de veters hebben een lichtgroene kleur. De Air unit heeft, net als de midsole, een licht blauwe gloed en past perfect bij de blauwtinten op het bovenwerk. De outsole heeft een iets donkerdere kleur blauw.

De release

Beide colorways zullen releasen bij verschillende winkels op donderdag 18 juli om 09:00 uur. Hij zal verkocht worden voor €160,-. Check hieronder de foto’s en het overzicht waar je de twee nieuwe colorways kan kopen.


Nike Air Max 270 React
Nike Air Max 270 React
Nike Air Max 270 React

Nike Air Max 270 React
Nike Air Max 270 React
Nike Air Max 270 React
Uitgelichte afbeelding: Asphaltgold

Vans is de tuin in gedoken voor het nieuwe ‘Garden Floral’ pack 15

Bloemenprint, een echte klassieker. Dit keer verschijnt deze print op 5 Vans modellen in het ‘Garden Floral’ pack. De Vans Sk8-Hi, Sk8-Hi Zip, Old Skool, Era, en Classic Slip-On krijgen deze vrolijke en kleurrijke make-over. Let wel op, de Sk8-Hi Zip en de Era komen namelijk alleen in kindermaten vanaf maat 27 tot en met maat 35.

Vans heeft de klassieke bloemenprint toegevoegd aan 5 verschillende silhouetten. Dit uit zich in het nieuwe ‘Garden Floral’ pack. In totaal vind je 2 verschillende soorten bloemenprint. Op de Vans Sk8-Hi, Sk8-Hi Zip en de Era is namelijk een print te vinden met een heel lichtblauwe achtergrond, terwijl de print op de Vans Old Skool en de Classic Slip-On een zwarte achtergrond heeft gekregen. Door zowel het zwart als het lichte blauw trekken de gekleurde bloemen direct de aandacht. over het vlak met de bloemenprint zijn zwart suède overlays geplaatst. Deze overlays maken de sneakers helemaal af samen met de witte details.

Op dit moment zijn de sneakers uit het ‘Garden Floral’ pack al verkrijgbaar. Bekijk hieronder de foto’s voor alle details en de storelists om te ontdekken bij welke stores jij deze sneakers kan bemachtigen.


'Garden Floral' pack
Images by: 43einhalb

'Garden Floral' pack
Images by: 43einhalb

'Garden Floral' pack
'Garden Floral' pack
Images by: 43einhalb

'Garden Floral' pack
Images by: Vans

'Garden Floral' pack
Images by: Vans

Ontvang wekelijks het laatste sneakernieuws in je inbox