De Air Jordan 1 Krijgt een Nova XX make-over!

De afgelopen jaren heeft Jordan Brand verschillende iteraties op de Air Jordan 1 losgelaten, vooral voor vrouwen. Naast alle Air Jordan 1 collabs zijn sommige varianten ook gewoon van Nike zelf, zoals deze Air Jordan 1 Nova XX. 

De Air Jordan 1 Nova XX is een verfrissend nieuw design op het welbekende Air Jordan 1 design. In grote lijnen zien we uiteraard de Air Jordan 1 nog terugkomen maar we zien vooral veel opvallende nieuwe details. De sneaker is een stuk hoger dan normale High tops, hij is voorzien van een strap over de bovenkant en de laces zitten op de zijkant. Het blijft hier niet bij! De bekende Nike Swoosh is namelijk niet uitgevoerd in een lederen lap maar is verwerkt in gestikte lijnen. Ook zien we dat het paneel bij de toebox maar tot halverwege loopt. 

Al met al geven deze details de sneaker een vrouwelijke look en dat is ook wat de sneaker is, een WMNS Air Jordan 1 model! Naast de aanpassingen aan de upper ligt dit ook voornamelijk aan de dikkere midsole waar de upper op rust. 

Deze Air Jordan 1 Nova XX is uitgevoerd in de welbekende Bred Toe colorway, behalve de swoosh. Op dit moment is er nog geen releasedatum bekend maar houdt onze socials in de gaten voor de laatste updates en meer sneakernieuws. 


Air Jordan 1 WMNS Nova XX 'Bred Toe'

AV4052-106 · Prijs vanaf €202,-

Naar alle aanbieders
Nova
Nova
Nova

Nova
Images by Nike

Previous ArticleNext Article