Er komt een Air Jordan 11 ‘Vast Grey’ voor vrouwen

Air Jordan is hard op weg om de gehele collectie flink uit te breiden dit jaar. Het gerucht gaat dan ook rond dat naast de Air Jordan 11 Bred dit jaar nog een Air Jordan 11 in de maak is en op de markt zal verschijnen, we hebben het over de ‘Vast Grey’. Dit paartje heeft iets weg van legendarische ‘Concord’ die afgelopen december uit kwam, maar is toch weer heel anders.

De details

De ‘Concord’, die jullie hoogstwaarschijnlijk wel kennen, heeft een kleurencombinatie van wit en zwart. De ‘Vast Grey’ lijkt er op alleen heeft deze sneaker in plaats van de zwarte kleurvlakken grijze kleurvlakken. Om te beginnen heeft de sneaker een icy outsole en een witte midsole. Vervolgens is de mudguard gemaakt van een leer en heeft het een zachte kleur grijs. De upper en de overlays zijn net zoals bij de ‘Concord’ wit van kleur. Daarnaast staat er een metalen zilveren Jumpman op de sneaker. Ten slotte is de sockliner grijs van kleur en staat er achterop de heel het legendarische cijfer ’23’.

Helaas is er nog releasedatum bekend van deze sneaker. We weten wel dat er een prijskaartje aan komt te hangen van €200,-. Kan jij niet wachten tot dat dit pareltje uit komt, houd onze releasekalender dan goed in de gaten.


Air Jordan 11 WMNS Retro 'Metallic Silver'

AR0715-100 · Prijs vanaf €351,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 11 WMNS Retro 'Vast Grey'
Image by: @zsneakerheadz

Previous ArticleNext Article