Maison Margiela Low Top is er nu in een blauwe colorway 243

Eerder deze maand gaf Maison Margiela zijn Low Top sneaker een make-over met allerlei verfspetters over de upper. Dit keer heeft het Franse merk zijn inspiratie gehaald uit de blauwe hemel voor een nieuwe colorway.

Maison Margiela is een Frans luxury merk dat in 1988 werd opgericht. Het merk werd opgericht door de Belgische ontwerper Martin Margiela. Het merk ontwerpt kleding voor dames en heren. Naast kleding ontwerpt het merk ook nog sieraden, sneakers en parfum. Ook is het merk al vaker samenwerkingen aangegaan met merken als Converse, G-Shock, Hermès en Swarovski.

De details

Voor de nieuwe colorway van de low-top sneaker heeft Margiela de sneaker een blauwe upper gegeven. De hak en neus van de sneaker beschikken over suède overlays. Er wordt voor een contrasterend effect gezorgd door de tong, het heel element en de ogen waar je veters doorheen gaan een gele/bruine kleur te geven. De zijkanten zijn van leer gemaakt en beschikken over een iets lichtere blauwe kleur. Gestreepte blauwe veters en een cream kleurige zool maken de sneaker af.

Aan deze nieuwe colorway van Maison Margiela hangt een prijskaartje van €440,-. Wij verwachten dat de sneaker binnenkort verkrijgbaar zal zijn via farfetch.com. Scrol naar beneden voor gedetailleerde foto’s van de nieuwe colorway. Wil jij op de hoogte blijven van het laatste sneaker nieuws? Blijf dan Sneakerjagers in de gaten houden!


Maison Margiela
Maison Margiela
Maison Margiela
Images by Maison Margiela

Previous ArticleNext Article

Saucony Grid Web komt terug en krijgt ‘Iridescent’ colorway 1

Het merk Saucony heeft de Grid Web weer terug gebracht en heeft dit keer een hele gave colorway mogen ontvangen. Dit keer heeft die namelijk een Crisp White en Iridescent colorway. De Grid Web werd voor het eerst geïntroduceerd in 2000 en stond bekend als “The Performance Sneaker”, door de golvende lijnen en een sporty uiterlijk. Dit heerlijke paar belooft al heel snel uit te komen, de ‘Iridescent’ belooft al op 1 juni uit te komen. Lees dus snel verder voor alle informatie die je nodig hebt.

Saucony Grid Web ‘Iridescent’ | S70492-01

Voor het eerst getoond in 2000. Comfortabel en geweldige looks, de Saucony heeft alles in één. De Saucony Grid Web is gemaakt van lichtgewicht mesh en heeft vlammen van plastic in een “Iridescent” colorway. De sneaker past dus precies bij de tijdgeest van vandaag. De klassieke sneaker is herwerkt en heeft een golvende, moderne draai gekregen.

Het Grid Web is een presentatiegerichte sneaker en beschikt over de ultramoderne Grid technologie van het merk. Het bovenwerk heeft een witte basis gekregen, met iriserende details. De sneaker heeft een sportieve look en focus op comfort.

Release info

Nog heel even wachten dus, de Saucony Grid Web ‘Iridescent’ zal terugkeren met zijn heerlijke vernieuwde uiterlijk en prachtige colorway. Ze zullen verkrijgbaar zijn vanaf 139,- euro en je kan ze vinden bij verschillende retailers. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers en releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten, zo ben en blijf je altijd up to date.

Saucony Grid Web 'Iridescent'

maandag 1 juni 2020

Naar alle aanbieders
Images by: Saucony

Converse viert de vijfde Pride collectie met Chuck Taylor 2

Pride Never Stops, het motto van Converse. Het merk heeft een gehele collectie gewijd aan de Pride Month en heeft vier heerlijke colorways gebracht op lage en hoge modellen op de Chuck Taylor. Het is een viering van inclusiviteit en trots, in alle vormen en kleuren. Dat is waar het bij Pride om draait, en iets mooiers bestaat niet. Alle sneakers zijn geïnspireerd op de vele vlaggen die door de LGBTQ gemeenschap worden gehesen. De collectie genaamd “More Colour, More Pride” komt al heel snel uit, op vrijdag 29 mei 2020 zullen ze alle vier online staan.

Converse Chuck Taylor Pride

Sinds 2015 viert het schoenenmerk al de Pride Month, dit doen ze door een gehele collectie voor hen te ontwerpen. Wat betekent dat dit het vijfde jaar alweer is, deze collectie is de meest uitgebreide assortiment sneakers tot nu toe. De Chuck 70 en All Star worden gebracht in een breed scala aan regenboog printjes. Speciaal voor iedereen, zodat ze hun Pride maand van juni op hun eigen manier willen vieren.

Release info

De gehele collectie belooft al sneller te droppen dan je zou denken, morgen op 29 mei 2020 zal het pack droppen. Dan zullen ze verkrijgbaar zijn bij Converse, de prijzen verschillen nog een beetje. Dus kijk gerust hieronder voor alle informatie. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers en releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten. Zo ben en blijf je altijd up to date.

Converse Chuck 70 Low Pride 'Multi'

vrijdag 29 mei 2020

Naar alle aanbieders

CONVERSE CHUCK 70 LOW PRIDE ‘MULTI’ | 167756C

Converse Chuck Taylor Low Pride 'White'

vrijdag 29 mei 2020

Naar alle aanbieders

CONVERSE CHUCK TAYLOR LOW PRIDE ‘WHITE’ | 167760C

Converse Chuck Taylor Pride 'White'

vrijdag 29 mei 2020

Naar alle aanbieders

CHUCK TAYLOR PRIDE ‘WHITE’ | 167758C

Converse Chuck Taylor Pride 'Black'

vrijdag 29 mei 2020

Naar alle aanbieders

CONVERSE CHUCK TAYLOR PRIDE ‘BLACK’ | 167759C

Images by: Converse

30% korting op sneakers voor de allerkleinste voetjes bij Nike 12

Nike heeft weer een ontzettend gave actie voor ons. Je ontvangt namelijk 30% korting op alle* producten bij Nike (*enkele uitzondering zijn van toepassing)! Deze korting ontvang je doormiddel van de promotie code: NIKE30. De actie geldt alleen niet heel lang, dus wees er op tijd bij. Voor je het weet is deze te gekke actie alweer voorbij. Wij konden dat niet laten liggen en hebben daarom een top 5 gemaakt voor de tofste sneakertjes voor je kleine. Die je nu kan scoren met behoorlijk wat korting! Er zijn wel wat enkele modellen en producten uitgesloten van de actie. Die vind je hieronder.

  • Cadeaukaarten van Nike
  • Alle Apple producten
  • Alle producten van NikeLab
  • Nike By You stijlen en modellen
  • Maximaal aankoopbedrag van €500,-
  • Daarnaast zijn er enkele modellen uitgesloten van deelname.

De Nike korting actie geldt nog maar heel even. Vandaag is die van start gegaan, en zal gelden tot 29 mei. Een korte tijd dus, wees er daarom op tijd bij. Hieronder vind je de top 5 voor de allerkleinste voetjes. Zit er niks tussen voor de kleine? Klik dan hier, dan kan je zelf nog even een kijkje nemen naar de tofste sneakers. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de leukste sneakers voor jou en misschien ook wel voor de kleine? Houd dan onze releasekalender in de gaten. Zo ben en blijf je altijd up to date.

Nike Air Max 720-818

CD4392-001 · Prijs vanaf €95,-

Naar alle aanbieders

NIKE AIR MAX 720-818 | CD4392-001

Prijs: € 150
Gebruik: NIKE30 voor -30%
Klik hier voor meer info

Nike React Vision

CD6888-102 · Prijs vanaf €110,-

Naar alle aanbieders

Nike React Vision | CD6888-102

Prijs: € 110
Gebruik: NIKE30 voor -30%
Klik hier voor meer info

Nike Air Max 90 GS 'White Orange'

CZ5868-100 · Prijs vanaf €100,-

Naar alle aanbieders

Air Max 90 GS ‘WHITE ORANGE’ | CZ5868-100

Prijs: € 110
Gebruik: NIKE30 voor -30%
Klik hier voor meer info

Nike Joyride Dual Run

CN9600-001 · Prijs vanaf €100,-

Naar alle aanbieders

Nike Joyride Dual Run | CN9600-001

Prijs: € 100
Gebruik: NIKE30 voor -30%
Klik hier voor meer info

Nike Air Max 90 FlyEase

CV0526-104 · Prijs vanaf €110,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Max 90 FlyEase | CV0526-104

Prijs: € 110
Gebruik: NIKE30 voor -30%
Klik hier voor meer info