Skip to content
Upcoming

Maison Margiela Low Top is er nu in een blauwe colorway

21 mei 2019 15:45
Maison Margiela Low Top is er nu in een blauwe colorway

Eerder deze maand gaf Maison Margiela zijn Low Top sneaker een make-over met allerlei verfspetters over de upper. Dit keer heeft het Franse merk zijn inspiratie gehaald uit de blauwe hemel voor een nieuwe colorway.

Maison Margiela is een Frans luxury merk dat in 1988 werd opgericht. Het merk werd opgericht door de Belgische ontwerper Martin Margiela. Het merk ontwerpt kleding voor dames en heren. Naast kleding ontwerpt het merk ook nog sieraden, sneakers en parfum. Ook is het merk al vaker samenwerkingen aangegaan met merken als Converse, G-Shock, Hermès en Swarovski.

De details

Voor de nieuwe colorway van de low-top sneaker heeft Margiela de sneaker een blauwe upper gegeven. De hak en neus van de sneaker beschikken over suède overlays. Er wordt voor een contrasterend effect gezorgd door de tong, het heel element en de ogen waar je veters doorheen gaan een gele/bruine kleur te geven. De zijkanten zijn van leer gemaakt en beschikken over een iets lichtere blauwe kleur. Gestreepte blauwe veters en een cream kleurige zool maken de sneaker af.

Aan deze nieuwe colorway van Maison Margiela hangt een prijskaartje van €440,-. Wij verwachten dat de sneaker binnenkort verkrijgbaar zal zijn via farfetch.com. Scrol naar beneden voor gedetailleerde foto’s van de nieuwe colorway. Wil jij op de hoogte blijven van het laatste sneaker nieuws? Blijf dan Sneakerjagers in de gaten houden!


Maison Margiela
Maison Margiela
Maison Margiela
Images by Maison Margiela