END. x Diadora N9002 ‘Lido’ released zaterdag 11 mei

END. en Diadora zijn een samenwerking aangegaan die perfect aansluit bij de aankomende zomerperiode. Door de lichte kleuren en de opvallende outsole is het goed te zien dat de END. x Diadora N9002 ‘Lido’ is geïnspireerd op de buitenzwembaden van Italië.

END. en Diadora zijn samen in het diepe gesprongen om zich te laten inspireren voor deze nieuwe collab. In Noord-Oost Italië vind je verschillende luxe buitenzwembaden waar deze collab op is gebaseerd. De sneakers worden dan ook met de hand gemaakt in Italië.

De details

Bij buitenzwembaden denk je al snel aan de zomer, dit komt goed terug op de sneaker qua kleurgebruik. Op de upper vind je mooie lichte kleuren zoals blauw, geel en grijs. De basis van de upper is gemaakt van geperforeerd hoogwaardig Cervo leer in een licht blauwe kleur. Dit vind je ook terug op de tong en rondom de veters. Daarnaast zie je op de upper het materiaal nubuck, gemaakt van pigskin. Dit komt in verschillende kleuren. Het grijze nubuck is te zien als mudguard rondom de toebox en ook voor een deel rondom de hiel. Verder is er geel gekleurd nubuck geplaatst op de upper. Dit is te zien op de hiel, de tong en aan beide zijkanten van de sneaker.

De zacht gekleurde upper is geplaatst op een witte EVA-midsole. Een witte midsole is natuurlijk niet zo heel bijzonder maar past wel perfect bij de lichte tinten op de upper. De outsole daarentegen is juist wel opvallend. Deze outsole is licht doorzichtig en gemaakt met verschillende blauwtinten. In de outsole is een onderwater effect gecreëerd wat weer perfect aansluit bij het thema van de luxe Italiaanse buitenzwembaden.

Op de sneaker vind je natuurlijk Diadora en END. branding terug. De branding van Diadora is te zien op de hiel, de midsole en op de zijkanten van de sneaker. Verder vind je op de tong ‘END.’ gestikt in het wit. Om het onderwater effect van de outsole nog verder terug te laten komen, heeft de shoebox eenzelfde soort design gekregen. Om jouw look met deze sneakers af te maken, kan je ook nog een bijpassende handdoek scoren. Deze handdoek komt natuurlijk in een blauwe kleur en is gemaakt van 100% katoen. Verder vind je in het midden van de handdoek ‘END.’ en een klein label met Diadora onderaan de handdoek.

De END. x Diadora N9002 ‘Lido’ released donderdag 11 mei bij END. voor een prijs van €219,-. Wil je ook de bijpassende handdoek? Houd er dan rekening mee dat daar een prijskaartje aanhangt van €45,-. Op dit moment kan jij je bij END. al inschrijven voor de raffle, dus wees er snel bij! Bekijk hieronder de foto’s van de collab tussen END. en Diadora.


END X Diadora N9002 'Lido'

501.175459-65058 · Prijs vanaf €431,-

Naar alle aanbieders
Images by: END.

Previous ArticleNext Article