BBC x adidas NMD Hu RELEASE UPDATE 497

We hebben er even op moeten wachten, maar het is eindelijk zo ver. De BBC x adidas NMD Hu is onderweg, en wordt gereleased op vrijdag 3 mei. Dit keer in twee verschillende colorways met het bekende ‘Heart’ en ‘Mind’.

In oktober 2018 kwam er al een collectie uit met hetzelfde model. Dit was de Pharrell Williams X adidas Originals X BBC – HU NMD. Dit was een sneaker in een andere colorway. De samenwerking tussen Billionaire Boys Club en adidas wordt opnieuw herhaald met deze gloednieuwe sneaker. BBC is opgericht door de bekende artiest Pharrell Williams en Nigo in 2005. De gloednieuwe BBC x adidas NMD Hu bestaat uit twee verschillende colorways inclusief een excl. paar.

De details

Allereerst heb je de blauwe colorway. Deze heeft een combinatie van zwart met blauw en witte elementen. De witte kleur zie je voornamelijk terug komen op de midsole en in de veters. Deze sneakers bevatten de tekst ‘Heart’ en ‘Mind’, dit is ook wit van kleur. Het blauw is alleen te zien in een patroon. Dit is vertaald in een blok patroon. Het logo van BBC staat op de hiel van de sneaker weergegeven met een “B”, en het adidas logo op de andere sneaker. De veterconstructie is weer hetzelfde zoals bij de eerdere colorway. Deze colorway zal online verkrijgbaar zijn op vrijdag 3 mei. Daarnaast is er nog een andere colorway, en dat is de groene. De sneaker is exact hetzelfde als de blauwe versie, alleen is het blauwe patroon ingeruild voor groen. De groene variant is ook tegelijkertijd een exclusief paar. Deze zal namelijk alleen verkrijgbaar zijn bij BBC zelf.


Pharrell Williams X BBC X adidas Hu NMD 'Power Blue

EF7387 · Prijs vanaf €197,-

Naar alle aanbieders
EF7387
BBC x adidas NMD Hu EF7387
BBC x adidas NMD Hu EF7387

BBC x adidas NMD Hu (Exclusief paar)

BBC x adidas NMD Hu EF7387

Previous ArticleNext Article

De Air Jordan 1 Low zal dit jaar in een ‘Crimson Tint’ colorway verschijnen 2

We kennen allemaal wel de Air Jordan 1. Deze sneaker heeft een high, mid en een low variant. Dit keer heeft de low een nieuwe colorway gekregen. Dit is de Air Jordan 1 Low ‘Crimson Tint’. Wanneer deze precies gereleased zal worden is nog onbekend, maar we kunnen dit paartje in ieder geval nog verwachten in 2020. Ondertussen kan je alle overige informatie over deze sneaker hieronder vinden, en natuurlijk kun je hier onder de sneaker bewonderen!

De Air Jordan 1 gaat al jaren mee, dit is momenteel een van de meest populaire sneakers. Ook wordt dit model van Jordan Brand vaak gebruikt voor verschillende samenwerkingen. Ondertussen kennen alle drie de varianten een hele hoop colorways, en er zullen er nog veel meer bijkomen!

Air Jordan 1 Low ‘Crimson Tint’ | 553558-034

De kleuren combinatie van roze en zwart zien we steeds vaker terug. Zo ook op deze nieuwe colorway van de Air Jordan 1 Low. De ‘Crimson Tint’ heeft een zwarte lederen basis, deze wordt afgemaakt door de roze kleur die op de toebox, swoosh, enkel en de hiel te zien is. Het Jumpman logo is te zien op de sneaker in een roze kleur, terwijl de Air Jordan branding in een zwarte kleur te zien is op de hiel van de sneaker.

Een exacte releasedatum voor de Air Jordan 1 Low ‘Crimson Tint’ hebben wij nog niet. Wel wordt de sneaker dit jaar nog verwacht! Je zal deze gave colorway van de Air Jordan 1 dan kunnen bemachtigen via Nike voor €100,-. Ondanks we nog even moeten wachten op deze sneaker, kun je dit paartje wel bewonderen op onderstaande foto’s. Als je altijd op de hoogte wil zijn van de laatste nieuwtjes, volg ons dan op social media en neem een kijkje in de releasekalender.


Air Jordan 1 Low 'Crimson Tint'

Verwacht in 2020

Naar alle aanbieders
Images by: Nike

Maak je klaar voor de zomer met deze nieuwe Nike Blazer Mid ‘White/Gold’ 10

De Nike Blazer is op dit moment een super populaire sneaker. Er worden de laatste tijd een hoop nieuwe colorways gereleased van dit toffe model. De nieuwe Nike Blazer Mid ‘White/Gold’ is een echte musthave voor deze zomer. De sneaker zal al snel gereleased worden, namelijk op 9 juli 2020!

In 1973 kwam de Nike Blazer op de markt als basketbalschoen. Deze iconische sneaker werd als eerste gedragen door de basketballer George Gervin. De rubberen zool en de oversized swoosh zijn echte kenmerken van de Nike Blazer, die overigens in een hoog en laag variant verkrijgbaar is.

Nike Blazer Mid ‘White/Gold’ | DC1421-100

De Nike Blazer Mid ‘White/Gold’ heeft een super strakke colorway. Het witte lederen bovenwerk wordt afgewerkt door een crème swoosh, deze kleur is overigens ook terug te zien net boven de midsole van de sneaker. Op de hiel van de sneaker is een bruin suède detail te zien. Dit zorgt samen met de oranje kleur die op de branding op de tong en de hiel te zien is voor een echte zomerse look. De oranje details komen terug op de swoosh die op de insole te zien is. Natuurlijk is het Nike embleem op de sneaker niet te missen, deze is afgewerkt met een metallic look.

Je zal nog heel even geduld moeten hebben voor dit geweldige paartje. Op donderdag 9 juli, dan is he zover. Dan kan je de Nike Blazer Mid ‘White/Gold’ scoren bij Overkill voor €100,-. Tot die tijd kan je de sneaker hieronder bewonderen! Als jij altijd op de hoogte wil blijven, neem dan een kijkje in de releasekalender en volg ons op social media!


Nike Blazer Mid 'White/Gold'

donderdag 9 juli 2020

Naar alle aanbieders
Images by: Nike

Nike By You voegt Gerecyclede materialen toe aan de Air Max 95 13

Nike is flink bezig met het duurzamer maken van hun producten. Met de laast uitgekomen Space hippie collectie voegt Nike nu gerecyclede materialen toe aan de Nike Air Max 95.

Nike By You is een uitgebreiden nieuwe versie van het wel bekende NIKEID zo kan jij bij Nike By You je eigen Nike sneakers maken. Je kan kiezen uit jouw favoriete model en vanuit daar alle materialen en kleuren uitkiezen en een sneaker maken die niemand anders heeft. Om de zoveel tijd bied Nike nieuwe materialen en kleuren om zo steeds vernieuwing te brengen aan deze bijzondere ervaring.

Nike By You Recycled Air Max 95

In plaats van alle traditionele materialen heeft Nike een geheel scala op tafel gebracht van verschillende duurzame materialen. Het bovenwerk van de Air Max 95 kan nu gestructureerd worden van kleurrkijk gerecycled schuim. De sneaker krijgt zo een “scrappy” look. De outsole kan worden gemaakt van Beaverton’s Nike grind-rubber, dit materiaal is eerder te zien geweest bij de Nike Space Hippie collectie. Vind jij deze scrappy look niks, dan kan jij altijd nog kiezen uit verschillende premium leersoorten. Deze leer soorten kan jij combineren met het gerecyclede schuim.

De Nike By You recycled Air Max 95 is momenteel helaas al uitverkocht, dus is het uitkijken naar een restock. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.


Nike By You Recycled
Nike By You Recycled
Nike By You Recycled
Nike By You Recycled
Images by Nike