De Nike Air Max 97 in een herfst ready Maroon colorway

De Air Max 97 komt regelmatig terug in nieuwe colorways. Van deze opvallende 97 van Off-White tot de rustige ‘Cone’ colorway. Nu is er een Maroon colorway verschenen. Deze maakt gebruik van bordeaux rood en donkerblauw. De nieuwe colorway past perfect bij de komende cozy herfstdagen!

De nieuwste versie van Nike op het klassieke silhouet, heeft een minimalistische combinatie van Bordeaux, donkerblauw en zwart. De welbekende golvende strepen op de upper zijn Bordeaux rood met zwart. De sockliner en het logo aan de binnenkant zijn knalblauw. Dit is lekker opvallend tussen de andere kleuren die gebruikt worden op de schoen. Om het wat neutraler te maken is de tussenzool wit. De Air-unit en de buitenzool zijn beide zwart en maken het paar op die manier af. Er is helaas nog geen officiële releasedatum bekend van dit paar. Wel zijn er productfoto’s. Scroll naar beneden op die te bekijken.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike Air Max 97

Releasedatum: Verwacht oktober
Prijs: €180,-
Colorway: Maroon/Navy
Stylecode: 921826-012

Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *