END en adidas creëren een nieuwe Yung-1 colorway!

adidas en het Britse high-end fashionhuis END. Slaan armen ineen voor een samenwerking op het nieuwe model, de Yung-1.

Het nieuwe model begint langzamerhand steeds meer bekijks en populariteit te generen. Met de komende samenwerking tussen END. en adidas zal dit alleen nog maar meer gaan groeien. Het nieuwe model is gebasseerd op de jaren 90 Falcon Dorf. Dit keer wordt het jonge model in een frisse colorway gestopt die tentoon staat voor de atmosfeer, daarom ook de naam ‘Atmosphere’.

De Yung-1 heeft nog niet heel veel colorways gehad, waardoor deze variant ook volledig nieuw is. Zo zien we dat er voor de upper verschillende materialen gebruikt zijn, zoals synthetisch suède en nubuck.

Het bovenwerk zelf is gemaakt van een asgrijze kleur. Hier overheen zien we verschillende blauw tinten, van babyblauw tot kobaltblauw. De ‘three stripes’ zijn uitgevoerd in het wit/creme. De midsole is uitgevoerd in het wit met zwarte en groene elementen.

De END x adidas Yung-1 ‘Atmosphere’ zal zaterdag 8 september 2018 uitkomen via de volgende link: >> Klik hier <<!


adidas x END Yung-1 ‘Atmosphere’
Releasedatum: 08-09-2018
Prijs: €135,-
Colorway: ASH SILVER, WHITE & BLUE
Stylecode: G27635
Bekijk hier de Storelist >>


 

Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *