De Nike Kyrie Low 1 komt in een nieuwe colorway! 642

Na de eerste blik van de Nike Kyrie 1 Low vorige week komt de sneaker nu in een nieuwe colorway! Kyrie Irving is een Amerikaans basketballer die speelt als point-guard. Samen met Nike heeft hij de Nike Kyrie 1 Low ontworpen. Kyrie Irving’s lijn van sneakers blijft een  van de meest populaire Nike basketbal collecties jaar in en jaar uit. Dit komt door zijn ongelooflijke styling kenmerken.

De sneaker zal in een Zwart/Silver colorway komen. Het bijzondere aan de sneaker is niet de colorway maar de fysieke kenmerken. Bijvoorbeeld de metalen Nike Swoosh die op de zijkant van de sneaker te vinden is. De sneaker beschikt over een aantal hobbels op de hiel die zeer vergelijkbaar zijn met de Nike LeBron 15. Iving’s ”KI” logo kan worden gevonden op de tong, en op de zijkant bij de middenvoet. Op de hiel is Iving’s nummer 11 te vinden. Een wit gespikkelde tussenzool en een blauw/groen/paars patroon op de buitenzool maken het ontwerp af.

De sneaker wordt op 15 juli gereleased. Houd goed onze pagina in de gaten voor eventuele updates! Klik hier om bij onze huidige Nike collectie te kijken.


Nike Kyrie 1 Low

Releasedatum: 15 juli, 2018
Prijs: €120,-
Colorway: Black/Metallic Silver
Stylecode: AO8979-003

Previous ArticleNext Article

BALR. X Mason Garments // Release Info 6

Eerder schreven wij al over over de BALR. x Mason Garments collectie. Morgen is het eindelijk zover, dan komt de samenwerking tussen BALR. x Mason Garments uit.

De collectie bestaat uit 2 verschillende sneakermodellen. Eén paar Torino’s en twee paar Roma sneakers. Het Torino model beschikt over een witte upper en een witte zool. Op de buitenkant van de upper staat het kenmerkende ‘Mason’ logo in gouden letters. Op de rubberen midsole staat “Life Of A BALR” gedrukt en op de tong van de rechter sneaker vind je ‘Mason’ en op de linker sneaker staat ‘BALR’. Ook deze namen staan in gouden letters. Naast deze drie verschillende sneakers komen er ook nog andere kledingstukken uit, waaronder een t-shirt, shorts, een trainingspak en een trui.

De collectie zal verkrijgbaar zijn via balr.com en masongarments.com. Ook is het mogelijk om morgen naar de Bijenkorf in Amsterdam, Den Haag of Eindhoven te gaan om de collectie als eerste te shoppen. Ook de BALR. stores in Amsterdam en Utrecht beschikken ook over de samenwerking. Wij van Sneakerjagers hebben de eer om alle drie de paartjes te unboxing, check de video hieronder!

Wil jij voortaan up-to-date blijven van alle releases? Houdt dan goed onze releasekalender in de gaten, zodat jij nooit meer een release mist!BALR. x Mason Garments

BALR. x Mason Garments
BALR. x Mason Garments

BALR. x Mason Garments

Air Jordan 1 Mid Glow In The Dark 5

Glow-in-the-Dark colorways beginnen erg in de smaak te vallen bij veel mensen. Nu gaan we nog een sneaker silhouet zien die deze oog verblindende colorway krijgt, namelijk de Air Jordan 1 Mid!

De details

De Air Jordan 1 “Glow” bevat veel kleuren op de upper. Zo heeft de upper een zwart leren base met leren overlays van groen, rood en wit. Opvallend is ook de Swoosh aan de zijkant van de sneaker. Die is geheel gestikt in verschillende lijnen en geeft zo een toffe look aan de sneaker. De upper van de AJ1 zit bovenop een witte midsole en groene glow in the dark outsole!

Er is nog geen prijs of releasedatum bekendgemaakt over deze bijzondere Air Jordan 1 Mid, maar worden wel binnenkort verwacht. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten!


Images by Hanzuying

adidas Yeezy Boost 700 ‘Utility Black’ 8

Deze maand zijn de 350 v2 ‘All-Black’ en 700 v2 ‘Vanta’ gerevealed en het lijkt erop dat Kanye in het donkere thema blijft hangen. Er komt namelijk een nieuwe colorway uit voor de adidas Yeezy Boost 700 genaamd ‘Utility Black’.

De details

De upper van de adidas Yeezy Boost 700 ‘Utility Black’ is gemaakt van zwart mesh met suède en leren overlays. De upper van de sneaker zit natuurlijk op de chunky zwarte BOOST midsole met mooi lijnwerk. Om een beetje variatie aan te brengen op deze sneaker, heeft de sneaker een gum outsole gekregen dat op deze manier zorgt voor contrast.

Er is nog geen releasedatum bekendgemaakt, maar wordt verwacht op adidas.nl voor €300,-. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten!


adidas Yeezy Boost 700 ‘Utility Black’

Release date: 29 juni 2019
Prijs: €300,-

Images by Yeezy Mafia