De adidas NMD City Sock wordt 1 juli gereleased!

Het zijn drukke laatste paar weken geweest voor de adidas NMD. Nadat twee camo-print NMD R1’s en een NMD Racer in samenwerking met de Whittaker Car Club onthuld werden, hebben we nu een eerste blik op een premium versie van de slip-on adidas NMD City Sock.

Het silhouet bevat een volledig zwart primeknit bovenwerk met een aantal details in premium lichtbruin leer. De hiellip, meestal dun gemaakt van stof, is vervangen door een dik leer en ook de grote halve cirkel patch aan de binnenkant is gemaakt van dit leer. In het leer staat de stylecode van de schoen weergegeven. Een cleane witte Boost middenzool met witte bricks zorgen voor comfort en contrast. De schoen wordt afgemaakt met een eenvoudige witte buitenzool.

Deze adidas NMD City Socks zullen op 1 juli gereleased worden bij adidas. Check onze releasekalender voor meer sneakerreleases en houd blogs in de gaten voor meer adidas nieuws!


adidas NMD CS1 Luxe

Releasedatum: 01-07-2018
Prijs: €180
Colorway: Core Blue/Core Black-FTWR White
Stylecode: AQ0948
Shoplink: Klik hier >>

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *