adidas Consortium X Solebox ‘Italian Leather Pack’ 738

Solebox heeft de afgelopen jaren hele toffe collabs op zijn naam bijgeschreven. Nu heeft de retailer een nieuwe collab met adidas aangekondigd. Voor de collab is er samengewerkt met adidas Consortium. Samen met deze afdeling is nu de adidas Consortium X Solebox ‘Italian Leather Pack’ gepresenteerd.

Bij deze collab ligt de nadruk op kwaliteit, dit is terug te zien in de materialen. Zoals Solebox het zelf verwoord: more quality, less hype. De sneakers zijn dan ook gemaakt van Italiaans leer en geven het vakmanschap goed weer.

Het vakmanschap van Italiaanse vaklieden is het gene dat duidelijk naar voren moest komen bij de sneakers. Deze vakmanschap in combinatie met het Italiaanse leer zorgt voor een luxe uitstraling. Het leer is een referentie naar de architectuur vanuit Milaan. De colorways die op beide sneakers zitten moeten de kleuren van Milaan vertegenwoordigen. Op de insole staat het patroon dat onafscheidelijk verbonden is met het Piazza del Duomo, een plein in het midden van Florence.

De Quesence heeft een lichtbruine met grijze colorway met een aantal lichtroze accenten. Het hielstuk dat normaal van kunststof is is nu van donkerbruin leer gemaakt. De Pureboost DPR heeft een ‘two-tone’ upper, waar de voorkant van een gebreide stof is en het hiel stuk premium leer. De sneaker heeft een boost-zool en natuurlijk 3 contrasterende adidas strepen op de zijkant.

De release van dit nieuwe pack staat gepland op zaterdag 5 mei bij Solebox.


adidas Consortium X Solebox ‘Italian Leather Pack’ – Quesence

Releasedatum: 5 mei
Prijs: €180,-
Colorway: Grey
Stylecode: DB1785
Storelist: Klik hier >>


adidas Consortium X Solebox ‘Italian Leather Pack’ – Pureboost DPR

Releasedatum: 5 mei
Prijs: €220,-
Colorway: Grey
Stylecode: B27992
Storelist: Klik hier >>


Images: Solebox

Previous ArticleNext Article

De Air Jordan 1 krijgt een Panda colorway met Pony Hair! 3

2019 staat helemaal in het teken van de Air Jordan 1. Met al een aantal keiharde releases gepland, zoals de Travis Scott 1’s en de Defiant Couture , draait het Air Jordan Brand op volle toeren. De volgende ‘Panda’ colorway is geïnspireerd op een wat minder bekende release, de Nike Dunk High ‘Panda’ uit 2008. 

De Air Jordan 1, wellicht het bekenste Air Jordan model wat er bestaat. Door de jaren heen is het model talloze keren aangepast of in frisse nieuwe colorways uitgebracht. Met een retake op de Nike Dunk High ‘Panda’ zet Jordan Brand weer iets neer waar we allemaal naar uit kunnen kijken.

De naam ‘Panda’ geeft natuurlijk al heel veel weg. Met een zwart en wit bovenwerk kun je eigenlijk nooit de fout ingaan. Jordan gooit er nog een schepje bovenop door een aantal leuke details toe te voegen. Met een bovenwerk waarvan de basis gemaakt is van een mooi natuurlijk leer zijn de zwarte pannels gemaakt van pony hair.

Het pony hair materiaal loopt door van de mudguard tot de heel collar en de Swoosh. Op de sidepannel is een 3d Jordan Wing logo aangebracht met grijze outlines. Het subtiele bovenwerk rust op een simpele witte midsole/zwarte outsole combo.

Een officiele release is helaas nog niet bevestigd door Nike of Jordan Brand maar we gaan er vanuit dat ze rond april 2019 zullen verschijnen.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Panda
Panda
Panda
Panda
Panda
Pictures by: In5Factory


Nike Air Max 90 Essential ‘Neon’ 7

De Nike Air Max 90 is een van de meest geliefde sneakers van Nike. Door de jaren heen heeft deze sneaker veel colorways gehad en er wordt er nu weer een aan toegevoegd!

De iconische Nike Air Max 90 krijgt nu een nieuwe colorway met neon accenten erin. De sneaker zelf heeft een grijze basis en een zwarte mudguard. Als accenten worden de jaren 90 fuchsia en volt neon kleuren gebruikt. Deze kleuren zijn terug te vinden in een deel van de midsole en op het logo van Nike. De neon kleuren springen er echt goed uit en geven zo de neon look aan de sneaker. Als laatst wordt de sneaker afgemaakt met een witte midsole, zwarte outsole en grijze veters.

De sneaker wordt later in maart verwacht en gaan rond de €140,- kosten. Check hieronder de foto’s van deze awesome sneaker!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Binnenkort: Nike Air Max 1 Premium Animal ‘Snake’ 53

Na het overweldigende succes van de Nike Air Max 1 ‘Leopard’ komt Nike met een nieuwe ‘Animal’ georiënteerde sneaker, namelijk de Nike Air Max 1 Premium Animal ‘Snake’.

Wat direct opvalt aan de Nike Air Max 1 Premium Animal zijn de gekleurde ‘Snake’ details die gebruikt zijn voor de Swoosh en overlays. Zo gaat de buitenste Swoosh gekleed in een roze gekleurde slangenprint en het binnenste in het groen. De hiel is bekleed met een rood gekleurde slangenprint. Verder heeft de toebox overlay een snake print gekleurd in het geel. De sneaker heeft voor de rest een witte basis als upper met een witte midsole en outsole.

De Nike Air Max 1 Premium Animal ‘Snake’ BV1977-100 is één van de 3 uit de Nike Animal ‘Snake’ pack. Naast deze Air Max 1 verschijnt deze Animal ‘Snake’ colorway namelijk ook op de Nike Air Force 1 en de Nike Air Max 98.

Heel even waren ze vandaag (20.02) al verkrijgbaar, maar inmiddels staat er ‘binnenkort verkrijgbaar’ bij de sneakers. Een exacte releasedatum is er nog niet, maar houd vooral de Sneakerjagers Releasekalender in de gaten.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Nike Air Max 1 Premium Animal
Nike Air Max 1 Premium Animal
Nike Air Max 1 Premium Animal
Nike Air Max 1 Premium Animal
Nike Air Max 1 Premium Animal