Air Max 270 Cactus en Ultramarine release op donderdag 22 maart 1486

Nike’s Air Max Day 2018 komt steeds dichterbij. Zo was afgelopen zaterdag, 17 maart, de veel besproken release van het Air Max ‘Atmos’ pack. Maar we zijn voorlopig nog niet klaar, zo worden er aankomend weekend 2 nieuwe colorways op de Air Max 270 gereleased. Dit zijn de Air Max 270 Cactus en Ultramarine.

De Air Max 270 is een nieuwe model dat Nike in 2018 heeft uitgebracht. Een nieuwe sneaker die duidelijke invloeden heeft van iconische Air Max modellen.  De Air Max 93 en de Air Max 180 zijn de grootste bronnen van inspiratie geweest. De lijnen die op de upper gebruikt zijn doen denken aan de Nike Air Max 180 terwijl de Air Unit grotendeels gebaseerd is op die van de 93.

Met de aanstaande release eert Nike dan ook de twee grote inspiratiebronnen. De bekendste colorways van beide modellen zullen de Air Max 270 sieren. Voor de heren is er een ‘Dusty Cactus’ colorway, bekend van de Air Max 93. Nike heeft hier een subtiele colorway van gemaakt met de Dusty Cactus kleur op de Swooshes, heeltab en Air Unit.

 

Voor de dames is er een ‘Ultramarine’ colorway gebruikt die we kennen van de Air Max 180. De herkenbare ‘Solar Red’ kleur vinden we terug op de hak, Air Unit, lining en heeltab.

 

Door het materiaal gebruik is de Air Max 270 een lichte en comfortabele schoen. Met de grote 270 graden doorlopende Air Unit heeft de sneaker veel demping.

De release van de Nike Air Max 270 Cactus en Ultramarine is op 22 maart. Check hier onder de foto’s en verkoopinformatie!


Nike Air Max 270 ‘Dusty Cactus’

Releasedatum: 22 maart 2018
Prijs: €150,-
Colorway: Black/White-Dusty Cactus
Stylecode: AH8050-001
Storelist: Klik hier >>Nike Air Max 270 ‘Ultramarine

Releasedatum: 22 maart 2018
Prijs: €150,-
Colorway: White/Ultramarine-Solar Red
Stylecode: AH6789-101
Storelist: Klik hier >>Images: Sneakernews & Solebox

Previous ArticleNext Article

Nike ‘Denim’ Pack // release reminder 2

Vrijdag, 24 mei, is het dan eindelijk zo ver. 3X1 released dan in samenwerking met Nike het ‘Denim’ pack. In totaal komen er 3 colorways uit van de samenwerking, ‘Selvedge Denim’, ‘Black Selvedge Denim’ en ‘Raw Denim’. Echter verwachten wij dat de laatstgenoemde exclusief wordt en misschien later zal uitkomen.

Twee iconen uit verschillende branches zijn samengekomen. Nike heeft in samenwerking met de spijkerbroekenfabrikant uit New York, 3X1, een speciale Air Force 1 vernieuwd met premium selvedge denim. Dit wordt gedaan als eerbetoon aan twee merken die houden van hun vak. Sinds 1982 zijn er minimaal 1500 verschillende varianten geïntroduceerd op de Air Force 1. Dit is de eerste keer dat het iconische design is uitgerust met selvedge denim.

De Air Force 1 werd in 1982 geïntroduceerd en door dit model veranderde het design van basketbalschoenen radicaal, op zowel courts binnen als buiten. Het was overigens ook de eerste schoen met Nike Air.

Op vrijdag 24 mei komen 2 colorways uit van de samenwerking tussen 3X1 en Nike via nike.nl. De ‘Raw Denim’ colorway zal exclusief zijn, maar komt later misschien alsnog uit. De 2 colorways die vrijdag uitkomen gaan €112,- kosten. Scrol naar beneden voor mooie, duidelijke foto’s van de 3 colorways. Houd Sneakerjagers goed in de gaten om up-to-date te blijven van het laatste sneakernieuws!


Images by: 43einhalb

Images by: 43einhalb

Images by Nike

ASICSTIGER x Sneaker Freaker GEL-LYTE III ‘Tiger Snake’ 3

De succecvolle samenwerking tussen ASICSTIGER en Sneaker Freaker begon in 2010 met de Gel-Lyte III. Dit was de aftrap van een stijlvolle samenwerking. Nu, in 2019, kiest Sneaker Freaker opnieuw voor het iconische Gel-Lyte III silhouet en introduceert dat met de ‘Tiger Snake’ colorway.

De upper van de sneaker is geheel gemaakt van leer met daarop een zand/beige colorway. De lijnen van ASICS, de veter-ogen en verdere kleine details zijn gemaakt van roze reflecterend 3M materiaal en geeft zo een toffe look aan de sneaker. De upper van de sneaker zit bovenop een zwarte rubberen midsole gedecoreerd met verfspetters.

De ASICSTIGER x Sneaker Freaker Gel-Lyte III ‘Tiger Snake’ is nu al verkrijgbaar bij 43Einhalb! Dus wacht niet te lang want voor je het weet is dit pareltje al uitverkocht.


Images by 43Einhalb

adidas UltraBOOST 19s komen in Toy Story colorways 7

Binnenkort komt Pixar met een vierde deel van de iconische filmserie ‘Toy Story’. Nu heeft adidas besloten om UltraBOOST 19s voor kinderen uit te brengen in Woody en Buzz Lightyear geïnspireerde colorways.

De sneakers die binnenkort verwacht worden, werden gedeeld door @US_11. De “Woody” sneaker is van top tot teen gekleed in vergelijkbare kleuren en vormen als Woody. Het model beschikt over een Primeknit upper in geel, zwart en rode kleuren. Op de tong staat het Disney logo en het Toy Story logo. Ook heeft de sneaker de 3 kenmerkende adidas strepen. Dit keer hebben deze strepen een geel/rode kleur, omdat de blouse die Woody draagt ook deze kleuren heeft. Achterop de hak zijn blauwe details te vinden. Deze blauwe details vertegenwoordigen de blauwe jeans die de cowboy altijd droeg. De outsole van de UltraBOOST 19s hebben een bruine kleur, omdat de laarzen die Woody droeg dit ook hadden. Wat ook wel een grappig detail is om te vermelden, is dat Woody op de insole staat.

Ook komt er een colorway die is geïnspireerd op een ander figuur uit de Toy Story film, genaamd Buzz Lightyear. Deze colorway beschikt over kleuren als paars, neon groen en wit. Al deze kleuren zijn opgenomen uit het ruimtepak dat Buzz Lightyear draagt. Ook bij deze colorway kan je op de insole Buzz Lightyear vinden.

Tot nu toe is er nog geen exacte releasedatum bekend van de 2 door Toy Story geïnspireerde colorways. Wij verwachten dat de 2 colorways op vrijdag 21 juni zullen uitkomen via adidas.nl, omdat ook dan de film ‘Toy Story 4’ in première gaat. Of er nog meer colorways gaan komen die gebaseerd zijn op personages uit de film is nog onbekend. Houd daarom Sneakerjagers goed in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws.


adidas UltraBOOST 19 ‘Woody’


adidas UltraBOOST 19 ‘Buzz Lightyear’

Images by US_11