Zomer 2018: 5 nieuwe KangaROOS sneakers 807

Bij KangaROOS hebben ze de afgelopen tijd zeker niet stil gezeten. Binnekort released de KangaROOS Coil R-1 Shiraz. Maar het merk heeft zich ook voorbereid om een hele nette voorjaar en zomercollectie neer te zetten. Check daarom deze 5 nieuwe KangaROOS sneakers!

Met een 5 aantal nieuw colorways op 5 modellen zit er voor iedereen wel een sneaker in de collectie. De kwaliteit van de collectie ziet er meer dan goed uit, met gebruik van suede, nubuck en mesh ogen de sneaker kwalitatief erg goed. Deze collectie geeft een knipoog naar de runner-sneakers uit de jaren negentig. Door het gebruik van runners, hardloopmodel, krijgt deze collectie een nostalgische feeling. Nike is ook flink bezig met het terug brengen van OG colorways, een trend die zich zeker mag gaan doorzetten.


KangaROOS Coil R-1

De Coil R-1 komt in een suede Aruba blue colorway, en heeft een gumsole gekregen. Door de witte midsole en veters krijgt deze sneaker een heerlijk zomerse vibe.


KangaROOS Omnirun

Voor het eerst gereleased als collab met Asphaltgold word nu de KangaROOS Omnirun gebruikt voor een bekende colorway, een zwarte met paarse colorway, deze colorway zagen we eerder bij New Balance en Asics.


KangaROOS Ultimate Star

Een trowback naar de jaren 90 met deze KangaROOS Ultimate Star OG. Met een herkenbare jaren 90 colorway en heerlijke vorm is dit de ultieme retro sneaker.


KangaROOS Runaway

Een paar jaar geleden kwamen er geen KangaROOS Runaway Roos 002 meer, maar nu keert de sneaker terug. In een wit, grijs en groene colorway zal de sneaker zijn rentree maken.


KangaROOS Runner OG

Als laatst maar zeker niet minder, komt de KangaROOS Runner OG in een zwart met blauwe colorway.


Images: Sneakersmagazine

Previous ArticleNext Article

Restock: adidas Alphaedge 4D ‘White’ 10

De adidas Alphaedge 4D is een van de meest geavanceerde sneaker die we op dit moment hebben. Met een combinatie van mesh en primeknit op de upper, en de midsole geheel 4D geprint!

Deze geavanceerde sneaker van adidas was eerder al gereleased in november 2018, maar was toen vrijwel meteen uitverkocht. Nu krijgen wij weer een kans om deze awesome sneaker in handen te krijgen!

De details

De upper van de sneaker is gemaakt van het comfortabele en flexibele primeknit. Over de gehele upper is gebruik gemaakt van stiksels die zo een toffe look geven aan de sneaker. Onder de upper zit de 4D geprinte en futuristische midsole. Dit zorgt voor een geweldige demping en support.

De adidas Alphaedge 4D wordt verwacht op donderdag 28 maart op adidas.nl voor €300,-. Wil jij deze release niet missen? Houd dan onze releasekalander in de gaten!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


adidas Alphaedge 4D 'White'
adidas Alphaedge 4D 'White'
adidas Alphaedge 4D 'White'
Images by: adidas

Release Reminder: Supreme x Nike Air Tailwind IV 39

De Supreme x Nike Air Tailwind IV kwam deze donderdag al uit op Supremenewyork.com en komt morgen, zaterdag 23 maart, uit om 10:00 uur op Nike.com.

Supreme en Nike kwamen met hun eerste samenwerking van dit jaar. Dit keer een collectie in twee verschillende colorways. De eerste colorway is bijna geheel in het zwart met wat blauwe accenten over de sneaker heen. Het toffe aan deze colorway is dat er reflecterende stukken zijn bij de veters om zo de sneaker lekker op te laten vallen. De tweede colorway is rood met wit. Dit is een meer simpelere colorway, maar wel erg klassiek. Wil jij meer over deze sneaker weten? Check de volledige blog hier!

Deze collaboration tussen Supreme en Nike komt morgen, zaterdag 23 maart, uit om 10:00 uur op Nike.com. Dus zet je wekker en haal de eerste collaboration tussen deze merken van het jaar!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Images by Nike

Gucci Screener sneaker released een strawberry colorway 34

Gucci heeft zijn Screener sneaker een gewaagde make-over gegeven. Gucci’s Screener sneaker heeft een aardbeien print over de gehele Upper van de sneaker gekregen.

Kort geleden bracht Gucci de Screener sneaker uit met een ‘dirty’ tint. Veel mensen waren niet te spreken over de uitvoering van deze sneaker. Gucci trekt zich hier niks van aan en zet de ‘dirty’ collectie voort. De kleurrijke print is geïnspireerd op de jaren ’70. Deze Gucci Screener sneaker is onderdeel van de Spring/Summer 2019 collectie.

Zoals hiervoor al gezegd, deze sneaker beschikt over een dirty, gedragen tint met de klassieke en kenmerkende groen/rode Gucci strepen op de zijkanten. Over de gehele sneaker zitten cartoon rode en roze aardbeien. De off white kleurige sneaker heeft een groene heel tab met een off white/rode rubberen zool. Dit zorgt voor extra contrast. De sneaker is geïnspireerd op de luxe sportkleding van vroeger. Om de upper te maken werd er geperforeerd leer gebruikt en voor de zool werd er gebruik gemaakt van rubber. Op de tong staat het oude Gucci logo. Ook op het voorwerk zit een ovalen metalen GG logo.

Deze sneaker is verkrijgbaar voor €790,- via gucci.com.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Gucci Screener sneaker

Prijs: €790,-
Colorway: Off-white
Stylecode: 570442 08L20 9261

>> Shop deze sneaker hier <<

Gucci Screener aarbeien sneaker
Gucci Screener aarbeien sneaker
Gucci Screener aarbeien sneaker
GUCCI