Tweede J.W.Anderson en Converse collaboration 753

Britse ontwerper J.W. Anderson’s laatste samenwerking met Converse was een schitterend succes en het lijkt erop dat de twee merken opnieuw de krachten zullen bundelen.

In december dit jaar heeft er al een collab plaatsgevonden tussen deze twee merken: de “Glitter Pack” collectie.  Hierbij werden Converse sneakers ondergedompeld in glitters. Op de Converse Chuck Taylor 70 werd dit toegepast op een asymmetrische manier. Dit effect kregen ze door de kleurvlakken op de schoen te spiegelen in plaats van gelijk aan elkaar te maken. De Thunderbolt ’84 is ook een onderdeel van dit pack. De sneakers zijn meer een runnersilhouet en worden geleverd met twee verschillende felle kleuren. De eerste wordt geleverd met een bovenwerk met elementen van groen, blauw, zwart en zilver, evenals een rode tong rode en gouden ster branding, terwijl de tweede overwegend rood met roze flitsen is.

Nieuwe collectie

De “Simply Complex” collectie zal naast de klassieke Chuck Taylor 70 een vernieuwd Thunderbolt-sneaker debuut maken. En waar de laatste keer de nadruk lag op het logo en glitterachtige textuur, liggen deze keer de belangrijkste details in textuur en materiaal. De Thunderbolt komt in twee asymmetrische stijlen binnen. In een trendy, indigo-denimweefsel en een andere in een beige / lichtbruine suede-colorway.

De lichtbruine Chuck Taylor 70’s zijn bijna helemaal van leer. Ze hebben een buitenkant van suède en een met leer bekleed binnenwerk. Naast de basic Chucks is er ook een hoog model van hetzelfde leer in dezelfde colorway. Om de lancering van “Simply_Complex” te vieren, riep het merk regisseur Larry Clark op om de trailer in Marseille, Frankrijk, te regisseren.

Het volledige pakket wordt op 2 maart uitgebracht via de webwinkel van Converse. Misschien ook bij andere Nederlandse webwinkels maar dat is nog niet bekend. Wil je daarvan op de hoogte blijven, houd dan onze releasekalender in de gaten.

 

Previous ArticleNext Article

Nike Air Max 97 komt in een clean witte colorway met koperen details 6

De Nike Air Max 97 is tegenwoordig een behoorlijk populair model van Nike geworden. Dit gestroomlijnde model heeft de laatste tijd vele nieuwe colorways gekregen en daar heeft Nike nu weer een nieuwe aan toegevoegd. Dit keer komt de Air Max 97 met interessante koperkleurige details.

De details

De Nike Air Max 97 oogt erg rustig ondanks een opvallend detail op de upper. De upper is voornamelijk voorzien van een clean witte kleur, maar er loopt één element over de sneaker die een koperen kleur heeft gekregen. De print op dit detail heeft veel weg van de schubben van een vis en hebben ook een zelfde soort glanzend effect. Dit zorgt ervoor dat de sneaker goed zal opvallen wanneer er licht op valt. Deze upper is weer geplaatst op een witte mid- en outsole die natuurlijk goed aansluiten op de upper.

Op dit moment is deze colorway van de Nike Air Max 97 al verkrijgbaar voor een prijs van €140,-. Bekijk hieronder de foto’s en check waar jij deze sneakers kan kopen.


Images by: Nike

Epic Store Breda // Top 10 Spring Sale 10

Het is weer zo ver. De zomer komt eraan, en dat betekent nieuwe kleding en sneakers. Toch is het altijd moeilijk om een paar leuke sneakers te vinden, die ook nog is in de uitverkoop zijn. Epic Store uit Breda heeft dan wel een hele aangename actie voor jou! Op dit moment is er een Spring Sale bezig die oploopt tot wel 50% korting. Dit is jouw kans om toe te slaan! Om jullie een handje te helpen hebben wij een Top 10 samengesteld. Deze onderstaande pareltjes mag je zeker niet missen. Zit er voor jou niks tussen? Check dan de website voor meer.


1. adidas Yung 1 Legend Ivy | BD7655


2. Nike Air Max 720 Black Metallic Silver | AO2924-003


3. Mizuno Wave Rider 1 | D1GA192653


4. Nike Air Max 95 Black Habanero | CD0180-001


5. Puma Cell Venom | 0369354 01


6. Nike Air Force 1 | BV0322-002


7. Mizuno Wave Rider 1 | D1GA192560


8. Fila Venom V94M | 1010255.03G


9. Nike Air Max Deluxe SE Sail | AO8284-100


10. New Balance 997D | MS997HGD


BALR. X Mason Garments // Release Info 46

Eerder schreven wij al over over de aanstaande BALR. x Mason Garments collectie. Morgen zaterdag 25 mei 2019 is het eindelijk zover, dan komt de samenwerking tussen BALR. x Mason Garments uit.

De collectie bestaat uit 2 verschillende sneakermodellen. Eén paar Torino’s en twee paar Roma sneakers. Het Torino model beschikt over een witte upper en een witte zool. Op de buitenkant van de upper staat het kenmerkende ‘Mason’ logo in gouden letters. Op de rubberen midsole staat “Life Of A BALR” gedrukt en op de tong van de rechter sneaker vind je ‘Mason’ en op de linker sneaker staat ‘BALR’. Ook deze namen staan in gouden letters. Naast deze drie verschillende sneakers komen er ook nog andere kledingstukken uit, waaronder een t-shirt, shorts, een trainingspak en een trui.

De collectie zal verkrijgbaar zijn via balr.com en masongarments.com. Ook is het mogelijk om morgen naar de Bijenkorf in Amsterdam, Den Haag of Eindhoven te gaan om de collectie als eerste te shoppen. Ook de BALR. stores in Amsterdam en Utrecht beschikken ook over de samenwerking. Wij van Sneakerjagers hebben de eer om alle drie de paartjes te unboxing, check de video hieronder!

Wil jij voortaan up-to-date blijven van alle releases? Houdt dan goed onze releasekalender in de gaten, zodat jij nooit meer een release mist!BALR. x Mason Garments

BALR. x Mason Garments
BALR. x Mason Garments

BALR. x Mason Garments