Patta X Nike Air Span 2

Het illustere rijtje van collabs tussen Nike X Patta is uitgebreid met de Patta X Nike Air Span 2.

Donderdag 22 februari werd er een foto van een schoenendoos gepost op het Instagram account van timpatta, met Nike en Patta erop. Niet veel later volgde er een on-foot foto. De Patta X Nike Air Span 2 is nagenoeg een retro van een originele Air Span colorway. De Patta collab heeft in tegenstelling tot het origineel een mini-swoosh en het Patta-logo op de tong.

Helaas voor ons is het een Friends & Family release en dus niet verkrijgbaar. Ben jij nou wel fan van de Nike Air Span 2, Nike heeft veel retro’s gereleased dus check ons assorimten aan Nike Air Span 2.

Patta X Nike Air Span 2Images:Jamie Paigetimpatta

Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *