Nieuwe Nike Air Max 1 Premium’s duiken op voor 2018 1993

Het valt moeilijk te bewijzen, maar de meeste ouderen zeggen het! Het leven begint pas bij 30! Laat ik nou ook uit hetzelfde jaartal (1987) komen als de geboorte van de Nike Air Max 1, en ja, wellicht dat je minder hard kan zuipen, langer er last van blijft hebben en eerder moe wordt van een potje voetbal, maar ach zeg nou zelf: De kwaliteit van het leven wordt wel beter naarmate je ouder wordt!

Dat moeten ze bij Nike ook gedacht hebben want voor 2018 staan er weer twee super dikke Air Max 1 Premium’s op het programma, namelijk de Nike Air Max Premium Gradient “Obsidian” en de Nike Air Max 1 Gradient “Black/Grey”. Vernieuwd aan deze pack is dus dat er een kleurenverloop (gradiënt) is toegevoegd, die van de toebox tot aan de tong loopt. Van de AM1 Premium zijn we de luxe materialen gewend, zoals een lederen mudguard, suede overlays en een mesh toebox. Een gespikkelde zool, die we kennen van de Nike iD opties maakt het geheel af.

Een exacte releasedatum is er nog niet, maar verwacht wordt dat deze twee nieuwe pareltjes begin 2018 op de releasekalender staan! Houd daarom onze Releasekalender dus goed in de gaten om op de hoogte te blijven. Of check onze Facebook of instagram-pagina.

Nike Air Max 1 Premium Gradiant “Obsidian”

Stylecode: 875844-402
Colorway: Obsidian/Light Blue/Obsidian
Release: 2018

Nike Air Max 1 Premium Gradiant “Grey”

Stylecode: 875844-003
Colorway: Grey/Black/Grey
Release: 2018

Previous ArticleNext Article

1 Comment

  1. Ik vindt Nike geweldig ze lopen goed ze zitten goed mijn dochter heeft ook Nike schoenen en ze vindt ze ook geweldig en mijn man heeft ze ook. Het de beste schoenen die er zijn

Air Jordan Womens // Top 10 9

De laatste tijd komt Air Jordan met steeds meer nieuwe colorways op verschillende modellen. Daarnaast is het verrassend dat veel van deze nieuwe colorways specifiek voor vrouwen zijn. Daarom hebben wij voor jullie een top 10 samengesteld met daarin de allermooiste Jordans voor vrouwen. Scrol verder om de sneakers te bekijken.


1. Air Jordan 1 Mid SE ‘Hyper Pink’


2. Air Jordan 1 Retro High OG


3. Air Jordan 4 Retro NRG ‘Hot Punch’


4. Air Jordan 1 Rebel XX


5. Air Jordan X Retro


6. Air Jordan 1 Low ‘Black Toe’


7. Air Jordan Legacy 312 ‘Desert Camo’


8. Air Jordan 11 Low WMNS ‘Pink Snakeskin’


9. Air Jordan 1 Mid


10. Air Jordan 1 Retro Premium


Sarenza // Top 10 witte zomer sneakers 29

Hopelijk komt er binnenkort een einde aan het ‘slechte’ weer en komen de zomerse temperaturen langzaam weer te voorschijn. Zodra de zon begint de schijnen zie je dat veel mensen de felle kleuren weer uit de kast trekken. Bij een kleurrijke outfit past natuurlijk perfect een witte sneaker.

Sarenza heeft op dit moment veel witte sneakers in het assortiment. Om jullie te helpen bij het maken van een goede keuze voor de mooiste witte sneakers hebben wij een Top 10 witte zomer sneakers bij Sarenza samengesteld. Nieuwsgierig? Kijk dan snel verder.


1. Nike Air Max 1 | AH8145-110


2. Reebok Classic Leather | 49799


3. Asics Gel-Lyte | HL7W3 0101


4. Nike Air Force 1 | 315122-111


5. Puma Cali | 369155-01


6. Fila Disruptor Low | 1010302.1FG


7. adidas Originals Falcon | EE8838


8. Nike M2K Tekno | AV4789-101


9. adidas Originals U_Path Run | G27637


10. Reebok Club C 85 | CN7753

Uitgelichte afbeelding: Fila


Het adidas ‘Pride’ pack komt uit op 1 juni 12

Binnenkort is het de maand van de LGBTQ+ community. Dit wordt door adidas gevierd met een nieuwe ‘Pride’ pack.

Het nieuwe pack van adidas beschikt over 3 sneakers en 1 paar badslippers. De adidas Continental 80, UltraBOOST ’19 en de Nizza. Deze 3 sneakermodellen behoren samen met de badslippers tot het ‘Pride’ Pack.

Als eerste gaan we het hebben over de ‘Continental 80’. Het retro model beschikt over een off white kleur. Over de strepen op de zijkanten loopt een regenboog. Ook het logo op de tong beschikt over een regenboogkleur evenals het voetbed in de sneaker. De sneaker is gemaakt van leer en heeft een rubberen zool.

adidas 'Pride' Pack
adidas 'Pride' Pack

De bekende UltraBOOST 19 van adidas heeft ook een ‘Pride’ make-over gekregen. Dit keer beschikt het model over een kleurrijke upper gemaakt van knit. Ook de tong en het voetbed bevatten een regenboog kleur. Van de neus tot aan de tong heeft de upper een witte kleur, met hier overheen 2 oranje strepen. De 3 kenmerkende adidas strepen op het transparante kooiwerk hebben een opvallende gele en oranje kleur.

adidas 'Pride' Pack
adidas 'Pride' Pack

Het Nizza model krijgt ook een nieuw jasje. De rubberen zool beschikt over een kleurencombinatie van groen, blauw en paars. De upper heeft een off white kleur en op de zijkant staat half het adidas Originals logo.


Als laatste beschrijven we de badslipper genaamd Adilette. De band beschikt over 3 verschillende kleuren, groen, blauw en paars. Hierop staat het adidas Originals logo in een witte kleur.

adidas 'Pride' Pack
adidas 'Pride' Pack
Images by adidas

Het is mogelijk om vanaf 1 juni de ‘Pride’ Pack van adidas te shoppen via adidas.com. Houdt onze releasekalender goed in de gaten om op de hoogte te blijven van opkomende sneaker releases.