Re-stock Nike Air Max 97 “Silver Bullet” aanstaande 0 251

Nike heeft besloten om het 20 jarige bestaan van de Air Max 97 af te sluiten met een re-stock van de iconische OG “Silver Bullet” colorway. Deze Nike Air Max 97 OG “Silver Bullet” valt op dankzij de 3M reflecterende, vloeiende lijnen en de zilvergrijze kleur die is geïnspireerd op Japanse Shinkansen kogeltreinen. Het is ook een van de eerste met Air Max demping over de hele lengte van de sneaker.

De re-stock valt voor ons Nederlanders precies op 2e kerstdag namelijk 26 december om 09:00 uur. Mocht je dit pareltje nog niet in je collectie hebben, dan wordt het dus je wekkertje zetten of het kerstontbijt even uitstellen. Good luck!

Nike Air Max 97 ‘Silver Bullet’ 884421-001 Releasedatum

Color: Metallic Silver/Varsity Red-White-Black
Stylecode: 884421-001
Prijs: €170,-
Releasedatum: 26 december 2017 om 09:00 uur
Storelist: Klik hier >>

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nickelodeon en Vans collab: Spongebob Squarepants x Vans 0 9

Dat heb je goed gezien aan de titel…de meest bekende en geliefde zeespons SpongeBob Squarepants is het thema van een nieuwe Vans collectie: Spongebob Squarepants x Vans. De Sk8-Hi, Authentic en Slip-Ons krijgen allemaal een nostalgische look. Met personages uit de serie die op de zijkanten en de upper van zes verschillende sneakers staan afgebeeld. Een grappig detail om het af te maken is dat Plankton platgedrukt op de kenmerkende geruite zool van Vans te zien is. Omdat Plankton in de serie ook vaak platgestampt werd.

In totaal zijn er 6 verschillende sneakers gemaakt. Allen gebaseerd op iconische modellen van Vans: Sk8-Hi, Authentic en Slip-On. Elk geselecteerd in de maten voor volwassenen, jongeren en peuters. Ook presenteert Vans een bijpassende trainingsbroek, evenals korte en lange mouwen shirts met grafische en geborduurde details. Ten slotte wordt de collectie afgerond met drie limited edition skate decks, met bijbehorende prints en patronen.

Deze collectie zal verkrijgbaar zijn vanaf 24 februari. Of ze verkocht zullen worden op een Nederlandse website is nog niet duidelijk. De sneaker zal wel online verkocht worden bij verschillende Vans Vault verkopers. Hier kan je een kijkje nemen naar Vans modellen die wel in Nederland verkocht worden. En via deze link kan je het hele assortiment uitgebreid bekijken op de Vans website terwijl je wacht op de release.


SpongeBob SquarePants x Vans

Verwachte prijs: €35 tot €200
Shoplink: >> Klik hier <<


De Vans

De kleding

De decks

UPDATE: Bemachtig jij de Nike Air Max 1/97 als een van de eersten? 0 13

De Revolution Air contest winnaar Sean Wotherspoon en zijn winnende Air Max 1/97 zorgden in november al voor hyperstrike-releases. Maar op 24 maart, twee dagen voor Air Max Day 2018, zal de sneaker eindelijk uitgebracht gaan worden!

Vorig jaar tijdens Air Max Day stemden fans op hun favoriete Nike Air Max combinatie, ontworpen door ontwerpers over de hele wereld. Sean Wotherspoon, medeoprichter van Round Two Hollywood, won de wedstrijd met de meeste stemmen. Voor degenen die niet op de hoogte zijn van deze sneaker, de Air Max 1/97 van Sean Wotherspoon is een hybride mash-up van twee sneakers. Zoals de naam al zegt, de zool van de Air Max 1 en de bovenkant van de Air Max 97. De buitenkant van de schoen is bekleed met lijnen van verschillende kleuren corduroy. Rond de hiel zitten denim accenten, wat in z’n geheel een vintage vibe geeft. De kleurrijke schoen is voorzien van een witte middenzool, maar het kleurige motief gaat verder op de buitenzool.

Voor updates stay tuned via onze Facebookpagina en onze releasekalender!

Nike x Sean Wotherspoon Air Max 1/97

Colorway: Light Blue Fury/Lemon Wash
Stylecode: AJ4219-400
Prijs: €150,-
Releasedatum: 24 maart
Storelist: Coming Soon!

   

Images: Nike

New Balance’s 574 “Iconic Collaboration” pack 0 13

New Balance gaat 4 nieuwe colorways droppen! New Balance 574 is geïnspireerd door de oude ontwerpen. Net als de titel suggereert bevat de nieuwe pack populaire samenwerkingen van vroeger. De samenwerking met Concept, Mita x Whiz Limited, Sneakerstuff en Sneakerfreaker zullen hun bijdrage leveren aan deze tijdloze sneaker. Voor de “Iconic Collaborations” pack zullen ze dezelfde colorways, details en stijl gaan gebruiken als bij de oude modellen. Voor deze pack worden oude ontwerpen gebruikt op het nieuwe model 574.

Elk paar van de New Balance 574 “Iconic Collaborations” pack zal op 1 maart beschikbaar zijn in een van de respectievelijke winkels. Kan je niet wachten? Klik hier voor de huidige collectie van New Balance.

Concepts x New Balance 997 “Rosé”

De pack heeft in totaal 4 verschillende sneakers met dezelfde stijl. De eerste is Concepts x New Balance 997 ”rosé”. De Concepts x New Balance 997 ”rosé” is in 2014 uitgekomen. De nieuwe 574 ”rosé” beschikt over roze suède uitstraling en heeft als details een krokodillen print.


Sneaker Freaker x New Balance 998 “Tassie Devil”

De tweede is de Sneakerfreak x New Balance 998 ”Tassie Devil”. De ”Tassie Devil” maakte zijn debuut in 2012. De nieuwe 574 ”Tassie Devi” is gekenmerkt door de paarse-hued mesh/suede samenstelling en gespikkelde tussenzool.


Sneakerstuff x New Balance 577 “Erik”

In 2007 is de Sneakerstuff x New Balance 577 ”Erik” uitgebracht. De Sneakerstuff x New Balance 577 ”Erik”  is nu de derde sneaker geworden in de pack. De  574 ”Erik” heeft een combinatie van leer, suède en nubuck in diepe tinten van bruin en groen.


Mita sneakers x WHIZ LIMITED x New Balance

Tot slot, de Mita sneaker x Whiz Limited x New Balance. De Mita x Whiz Limited heeft op de sneaker kleine sterretjes. De  sneaker beschikt over een witte, rode en blauwe colorway.