Black Friday Sneakers Guide! Update: 2018 1488

Black Friday Sneakers 2018

Het is bijna BLACK FRIDAY 2018 maar Sneakerjagers heeft nu al alle black friday sneakers kortingen per shop voor jou op een rij gezet. Sommige shops zijn al begonnen en andere gaan het gehele weekend door tot en met Cyber Monday! De kortingen die je kan pakken verschillen per shop en kunnen oplopen tot wel 60%. Genoeg redenen om er even lekker voor te gaan zitten.

Nu al benieuwd waar jij je helemaal suf kan shoppen? Check dan snel onze BLACK FRIDAY SNEAKERS GUIDE 2018 >>

Previous ArticleNext Article

De Nike Dunk ‘Viotech’ krijgt weer een retro release 5

De Nike Dunk ‘Viotech’ zal dit jaar wéér een nieuwe retro release krijgen, waarschijnlijk dan! De kleurrijke sneaker wordt in de herfst van 2019 al verwacht.

De ‘Viotech’ Dunk is een zeer kleurrijke sneaker die voor het eerst in 2002 uit is gekomen als een co.jp release. Dit project richtte zich op releases die exclusief waren voor Japan. Een bekend voorbeeld is de originele Air Max 1 ‘Curry’. Een kleine 11 jaar later werd de Nike Dunk ‘Viotech’ opnieuw uit gebracht. In de kleur tinten zaten wel degelijk verschillen, maar ook deze Dunk was weer lekker druk met kleuren. De 2013 uitvoering is via StockX op te pikken voor een bedrag van kleine €300,- maar is wel aan de stijgende kant. De originele Dunk is daarentegen een tikkie duurder, en tikt bijna de €1000,- aan. Een stijging in de prijs is vooral te danken aan het feit dat zowel Travis Scott als Virgil Abloh de sneakers regelmatig aan hebben. Hierdoor is de iconische sneaker weer terug in de spotlight.

Maar ook zal er een Nike Air Max 90 uitkomen in dezelfde colorblocking en materiaal keuze. Komt de Dunk ook in deze kleuren dan wordt het toch echt een andere colorway en zal het eerder een ‘Viotech 2.0′ release worden. De eerste berichten spreken over een release ergens in de herfst periode van 2019. Op dit moment is er nog niks bevestigd en moeten we het doen met foto’s van de 2012 release.


Nike Dunk 'Viotech'
Nike Dunk 'Viotech'
Nike Dunk 'Viotech'
Nike Dunk 'Viotech'
Afbeeldingen: Mita Sneaker

Zoeken in de Sneakerjagers Release App! 38

De Sneakerjagers Release App staat natuurlijk al een tijdje online. Met de Release App blijf je op de hoogte van alle nieuwe en recente releases en zal je geen enkele release meer missen. Toch blijven we nieuwe functies toevoegen aan de Release App. Vanaf nu kan je namelijk zoeken in de App!

Met deze nieuwe functie in de Sneakerjagers Release App kan je gemakkelijk jouw sneaker vinden die je zoekt. Dit kan natuurlijk ook bij de aankomende releases. Ben je bijvoorbeeld opzoek naar de aankomende Jordan 1 releases? Vul gewoon ‘Jordan 1′ in bij de zoekbalk bovenaan het scherm en je ziet gelijk welke Jordan 1’s in de toekomst zullen releasen. Natuurlijk kan je aangeven, door op de groene ‘herinner me’ te drukken, dat een push notificatie wilt krijgen. Hierdoor zal je geen release meer missen

Daarnaast kan je zoeken in onze gigantische database van sneakers. Ben je bijvoorbeeld opzoek naar een Air Max 1, maar weet je nog niet welke versie of welke kleur. Dan kan je gemakkelijk ‘Air Max 1′ invullen in de zoekbalk boven aan het scherm. Hier zie je een gigantisch overzicht van alle Air Max 1’s die beschikbaar zijn. Heb je er één gevonden? Dan kan je natuurlijk gemakkelijk vinden bij welke winkels de sneaker beschikbaar is.

Ben je benieuwd naar de nieuwe functies in de App? De App is nu verkrijgbaar in de Apple App Store en in de Goole Play Store.


Sale bij Foot Locker, Scoor nu de beste pareltjes 99

Op dit moment zijn er enorm veel Sales aan de gang bij verschillende stores. Foot Locker is er hier één van. In deze Sale bij Foot Locker vind je diverse merken zoals Nike en adidas, maar ook Diadora en reebok zien we voorbijkomen. Genoeg keuze dus en er zal vast voor iedereen wel iets moois tussen zitten. Wij hebben alvast een kijkje genomen tussen alle Sale items en hebben hiermee een Top 10 samengesteld met de leukste sneaker steals. Vind jij de sneakers uit deze Top 10 niet helemaal bij jou passen? Bekijk dan eens de gehele Sale pagina van Foot Locker om opzoek te gaan naar dat ene paartje dat jij echt moet hebben!


1. Nike Air Max 1 ‘Rush Pink’ | AH8145-111


2. adidas LXCON Model Pack ‘White’ | EG7537

Sale bij Foot Locker

3. adidas Nite Jogger ‘Light Solid Grey’ | EF5839


4. Nike Air Max 1 ‘Black’ | AH8145-014

Sale bij Foot Locker

5. adidas Continental 80 | G26067


6. Nike Air Force 1 ’07 ‘Lime’ | CD1516-100

Sale bij Foot Locker

7. Reebok Aztrek | DV4276


8. adidas Ultra Boost 19 ‘Black / White’ | B37704

Sale bij Foot Locker

9. Diadora Rebound Ace | C6180


10. Vans Slip-On | VN0A38F7Q9B

Sale bij Foot Locker

Ontvang wekelijks het laatste sneakernieuws in je inbox