De Pharrell x Adidas NMD Hu Trail komt zaterdag

Vele NMD volgers denken dat dit wel eens de belangrijkste release van dit jaar kan worden: De Pharrell x Adidas NMD Hu Trail. (artikelnummer AC7361) Het zal dus lastig worden als je er éen wilt scoren aanstaande zaterdag de 11e. Ook omdat het waarschijnlijk om lage aantallen gaat.

Het bijzondere model heeft een redelijk ingetogen kleurenpalet met blauwe veters. Het woord “breathe” komt opvallend op de bovenkant. De oranje kooiconstructie combineert uitstekend. De witte Boost zool heeft een opvallende gele onderkant. Mooi!

Je kunt  zaterdag de 11e terecht bij Adidas zelf maar bijvoorbeeld ook bij onze partner AFEW. Succes als je van plan bent er één te kopen.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *