Het "Beautiful x Powerful” pack van Nike is onweerstaanbaar mooi.

Vrijdag 27 oktober kwam Nike met het “Beautiful x Powerful” pakket. En ze zijn nog veel mooier dan we dachten!

Het pakket bestaat uit de Nike wmns Air Force 1 ’07 SE Premium, de Cortez Classic SE Premium, de Air Max 95 SE Premium en de bijzondere SF Air Force 1 ’07 SE. Alle modellen zijn uitgevoerd in een Port Wine colorway. Die zagen we de afgelopen weken op meerdere modellen van Nike in verschillende materialen. Vooral de Air Max Thea was erg populair en is nu helaas zo goed als uitverkocht. Het “Beautiful x Powerful pakket is girls only en nu nog volop verkrijbaar. De foto’s komen van onze partner Asphalgold. Het wordt nog een heel gevecht welke sneakers nu de mooiste waren in oktober. Wij kunnen niet kiezen.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *