Het "Beautiful x Powerful” pack van Nike is onweerstaanbaar mooi. 758

Vrijdag 27 oktober kwam Nike met het “Beautiful x Powerful” pakket. En ze zijn nog veel mooier dan we dachten!

Het pakket bestaat uit de Nike wmns Air Force 1 ’07 SE Premium, de Cortez Classic SE Premium, de Air Max 95 SE Premium en de bijzondere SF Air Force 1 ’07 SE. Alle modellen zijn uitgevoerd in een Port Wine colorway. Die zagen we de afgelopen weken op meerdere modellen van Nike in verschillende materialen. Vooral de Air Max Thea was erg populair en is nu helaas zo goed als uitverkocht. Het “Beautiful x Powerful pakket is girls only en nu nog volop verkrijbaar. De foto’s komen van onze partner Asphalgold. Het wordt nog een heel gevecht welke sneakers nu de mooiste waren in oktober. Wij kunnen niet kiezen.

Previous ArticleNext Article

adidas komt met een ‘Home of Classics’ pack 2

Adidas Originals bestaat vijftig jaar en om dat te vieren heeft het bedrijf tien van de meest iconische silhouetten uitgekozen om een update te geven. Deze tien silhouetten vormen samen het nieuwe ‘Home Of Classics’ pack. Volgens adidas wordt een klassieker gevormd door de ervaringen die je eraan beleeft.

De details

De sneakers die ze gebruikt hebben zijn: de Superstar, Continental, A.R. Trainer, Supercourt, Stan Smith, SC Premiere, Torsion Comp, Supercourt RX, Nizza RF HI en de Rivalry Low. Heel veel wordt er niet veranderd aan de sneakers. De colorways zijn allemaal eigenlijk hetzelfde. De upper van de sneaker heeft een witte kleur en de zool is Sail van kleur.

De gehele collectie komt op zaterdag 1 juni uit en de sneakers zullen stuk voor stuk een andere prijs hebben. Kan jij niet wachten op de legendarische klassiekers en ben je benieuwd waar en voor hoeveel je ze kan bemachtigen? Scrol dan naar beneden voor meer informatie. Bekijk daarnaast ook onze releasekalender voor andere fantastische paartjes.Images by: adidas

Off-White x Nike Waffle Racer is onderweg 9

Off-White en Nike blijken nog niet klaar te zijn met hun samenwerking. Dit keer hebben de twee merken een damessneaker een make-over gegeven. Het gaat om het ‘Waffle Racer’ model. Eerder bracht Nike ook al in samenwerking met Sacai en UNDERCOVER een ‘Waffle Racer’ uit.

Via Twitter heeft het account @pyleaks laten weten dat er opnieuw een samenwerking tussen Off-White en Nike onderweg is. Dit keer gaat het om Nike’s Waffle Racer. Net als bij de Zoom Terra Kiger 5 beschikt dit model over spikes onder de zool. Het iconische model komt in een wit/beige colorway. Ook gaat het gerucht rond dat er nog 2 andere colorways zullen uitkomen. Echter zijn hier nog geen foto’s van naar buiten gekomen. Het gaat om een “Black/Fuchsia/White” colorway en een “Vivid Sky/Black/Electric Green” colorway. De veters beschikken over een contrasterende groene kleur. Ook de zip-tie heeft weer een donkergroene kleur, gemaakt van suède. De upper van dit model is gemaakt van mesh. Net zoals elk andere Off-White x Nike sneaker, beschikt dit model over kenmerkende Off-White details zoals de tekst op de binnenkant van de upper en het oranje detail op de Swoosh.

Wanneer de Off-White x Nike ‘Waffle Racer’ in een witte/beige colorway uitkomt is nog niet bekend. Wel weten wij dat de sneaker een prijskaartje zal hebben van €150,- en dat de sneaker via nike.com zal uitkomen. Blijf Sneakerjagers goed in de gaten houden om op de hoogte te blijven van updates over dit model. Scrol naar beneden voor de eerste foto’s van deze colorway.


Waffle Racer
Waffle Racer
Waffle Racer
Images by @pyleaks

Baskèts Amsterdam // Nike Air Max Tailwind IV perfect voor de zomer 10

Als je aan de zomer denkt, denk je vaak al snel aan zon, zee en strand. Deze elementen weet Nike goed terug te brengen op de Air Max Tailwind IV door gebruik te maken van Desert Ore en Team Orange. Dit model werd voor het eerst gereleased in het jaar 1999. Het design is geïnspireerd op de populaire Air Max Plus die een jaar eerder al werd uitgebracht. De Air Max Tailwind IV is nu verkrijgbaar bij Baskèts in Amsterdam.

De details

De Nike Air Max Tailwind IV Desert Ore/Team Orange is een echte retro sneaker. De upper is gemaakt van leer in de kleur Desert Ore. Verder vind je op de zijkanten van de sneaker een gradient van Team Orange dat overloopt naar wit. Hier overheen lopen blauwe verticale strepen. Daarnaast is het vlak waarin deze gradient te vinden is, omlijnt met een lijn dat is gekleurd in Team Orange. Verder vind je natuurlijk verschillende soorten Nike branding op de upper. Zo vind je op de buitenste zijkant van de sneaker, onder de enkel, een Oranje gekleurde Swoosh met blauwe omlijning en op de toebox een Swoosh in slechts de oranje kleur. Ook loopt er een oranje vlak over de hiel waarin “Air Max” te lezen is. Gelijk daarnaast vind je een kleine oranje button met daarop een witte Swoosh en op de tong zie je weer de tekst “Air Max” terugkomen.

De upper is geplaatst op een goed bijpassende zool. De midsole heeft namelijk een heel lichte crème kleur gekregen met net wat donkerdere elementen erin verwerkt. De binnenkant van de Air Unit is gekleurd in het Team Orange waardoor de Air Bubbles er echt uitspringen.

De Nike Air Max Tailwind IV Desert Ore/Team Orange is op dit moment al verkrijgbaar bij Baskèts in Amsterdam. Voor een bedrag van €170,- zijn deze pareltjes al van jou zodat jij met de perfecte sneakers de zomer tegemoet kan lopen.


Uitgelichte afbeelding: @atmos_tokyo