Delicate Colorway voor de Air Footscape.

Nog zo’n bijzonder model. De Nike Air Footscape. We hebben er natuurlijk al veel zien langskomen. Geweldig zijn ze. We vinden het dan ook onterecht dat we ze nog zo weinig zien op straat. Het comfort van deze schoen is namelijk geweldig en ze zijn gewoon erg mooi. 

Nike komt in augustus met een exclusieve vrouwen versie. De Nike Air Footscape Woven met een delicate Rose/pink colorway. Een premium suède bovenkant met geweven details met een mix van bekende Nike kleuren als stardust, silt red en sail. Het asymmetrische snijsysteem in de sneaker maakt al deze contrasten tot een fraai geheel. 

We verwachten de sneaker in augustus. Bijvoorbeeld bij onze partner The Good Will Out. We houden je op de hoogte.  

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *