Kom maar op met deze Flyknit Be True!

Wij lopen er zelf op. De Nike Flyknit Racer is populair bij de sneakerjagers. We jagen dan ook dagelijks op nieuwe colorways en bijzondere uitgaves. Deze ‘be true’ uitvoering zagen wij vandaag ook voor het eerst.

Een omgekeerde kleurblokkering lijkt het wel. De versie heeft een witte buitenkant met opvallende zwarte patronen. Let op op de speciale details van deze release. De regenboog bewerking en heel opvallend: het multicolor Nike Logo. Gaaf. Het Be true logo op de tong maakt de Racer helemaal compleet.

Een officiële release datum kunnen we je nog niet vertellen. Waarschijnlijk aan het begin van de zomer. Uiteraard houden we je op de hoogte via ons Facebook kanaal.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *