Adidas Harden Vol. 1

 

Een jaar geleden begon het allemaal, Adidas ging een contract aan met wereldberoemde basketballer James Harden. Dit contract loopt 13 jaar lang en is zo’n 200 miljoen dollar waard. Sinds die datum is er nog geen basketball sneaker van James Harden x Adidas uitgekomen. Tot vandaag. De Harden Vol. 1 gaat uitkomen in December 2016. De schoen vind zijn inspiratie vanuit the man himself, James Harden. De sneaker ziet er zeer stylish uit en je kan ook zien dat er gefocust wordt op de performance van de sneaker. Het materiaal van de upper bestaat uit een Primeknit constructie, een leren toe en de sneaker staat op de bekende Boostzool van Adidas. Dit alles zorgt ervoor dat de sneaker lekker licht is.

De schoen komt uit in 4 verschillende kleuren, namelijk: ‘Pioneer’ (black/white) ‘Home’ (white/red), ‘Cargo’ (olive green), and ‘Gila Monster’ (grey/coral). Elke versie van de schoen is zo ontworpen dat de toe van de sneaker een andere kleur heeft. Dit geeft de sneaker een zogenaamde Colorblocking design mee. Hou onze Facebook pagina in de gaten om zo op de hoogte te blijven van al het nieuws omtrent het laatste sneaker nieuws.

h1

h3

h2

h5

h4

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *