Adidas Yeezy Boost 350 V2 Black/White release

De Adidas Yeezy Boost 350 v2 is zonder twijfel een van meest ge-hypte en gewilde sneaker van 2016. Het is dan ook haast onmogelijk om deze schoen via het normale kanaal van Adidas te kunnen kopen. Maar dat slaat echter de echte diehard sneakerfan niet uit het veld. Helaas worden er vele bots ingezet, bots zijn speciale geschreven programma’s om binnen 1-2 seconden de schoen automatisch te kunnen kopen en zo de ‘normale consument voor te zijn, om deze sneaker te kopen en dat resulteert in een hele klein kans om deze schoen te kunnen kopen.

Als je hem dan toch wil hebben, dan ontkom je er bijna niet aan om deze sneaker via het resell kanaal te moeten kopen. Dit betekent dan ook automatisch dat je rustig de retail prijs keer 3 betaald. Maar er is hoop. De nieuwe Yeezy 350 v2 Black/White is de ‘meest beschikbare’ Yeezy tot nu toe. Ja dat meest beschikbaar houdt nog steeds in dat het heel moeilijk zal zijn om hem te kopen, maar de kans is ietsje groter geworden.

De sneaker dropt op 17 december en zal te koop zijn via de officiële webshop van Adidas. De retail prijs gaat 200 euro zijn. Wij wensen je veel geluk met de release, wij hopen ook een paartje te kunnen coppen. Hou verder onze Facebook pagina in de gaten om zo op de hoogte te blijven van al het nieuws omtrent alle sneakers.

yeezy-2

yeezy-3

yeezy-4

yeezy

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *