Adidas Yeezy Boost 350 V2 Black/White release 213

De Adidas Yeezy Boost 350 v2 is zonder twijfel een van meest ge-hypte en gewilde sneaker van 2016. Het is dan ook haast onmogelijk om deze schoen via het normale kanaal van Adidas te kunnen kopen. Maar dat slaat echter de echte diehard sneakerfan niet uit het veld. Helaas worden er vele bots ingezet, bots zijn speciale geschreven programma’s om binnen 1-2 seconden de schoen automatisch te kunnen kopen en zo de ‘normale consument voor te zijn, om deze sneaker te kopen en dat resulteert in een hele klein kans om deze schoen te kunnen kopen.

Als je hem dan toch wil hebben, dan ontkom je er bijna niet aan om deze sneaker via het resell kanaal te moeten kopen. Dit betekent dan ook automatisch dat je rustig de retail prijs keer 3 betaald. Maar er is hoop. De nieuwe Yeezy 350 v2 Black/White is de ‘meest beschikbare’ Yeezy tot nu toe. Ja dat meest beschikbaar houdt nog steeds in dat het heel moeilijk zal zijn om hem te kopen, maar de kans is ietsje groter geworden.

De sneaker dropt op 17 december en zal te koop zijn via de officiële webshop van Adidas. De retail prijs gaat 200 euro zijn. Wij wensen je veel geluk met de release, wij hopen ook een paartje te kunnen coppen. Hou verder onze Facebook pagina in de gaten om zo op de hoogte te blijven van al het nieuws omtrent alle sneakers.

yeezy-2

yeezy-3

yeezy-4

yeezy

Previous ArticleNext Article

Air Jordan 1 Mid Glow In The Dark 1

Glow-in-the-Dark colorways beginnen erg in de smaak te vallen bij veel mensen. Nu gaan we nog een sneaker silhouet zien die deze oog verblindende colorway krijgt, namelijk de Air Jordan 1 Mid!

De details

De Air Jordan 1 “Glow” bevat veel kleuren op de upper. Zo heeft de upper een zwart leren base met leren overlays van groen, rood en wit. Opvallend is ook de Swoosh aan de zijkant van de sneaker. Die is geheel gestikt in verschillende lijnen en geeft zo een toffe look aan de sneaker. De upper van de AJ1 zit bovenop een witte midsole en groene glow in the dark outsole!

Er is nog geen prijs of releasedatum bekendgemaakt over deze bijzondere Air Jordan 1 Mid, maar worden wel binnenkort verwacht. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten!


Images by Hanzuying

adidas Yeezy Boost 700 ‘Utility Black’ 7

Deze maand zijn de 350 v2 ‘All-Black’ en 700 v2 ‘Vanta’ gerevealed en het lijkt erop dat Kanye in het donkere thema blijft hangen. Er komt namelijk een nieuwe colorway uit voor de adidas Yeezy Boost 700 genaamd ‘Utility Black’.

De details

De upper van de adidas Yeezy Boost 700 ‘Utility Black’ is gemaakt van zwart mesh met suède en leren overlays. De upper van de sneaker zit natuurlijk op de chunky zwarte BOOST midsole met mooi lijnwerk. Om een beetje variatie aan te brengen op deze sneaker, heeft de sneaker een gum outsole gekregen dat op deze manier zorgt voor contrast.

Er is nog geen releasedatum bekendgemaakt, maar wordt verwacht op adidas.nl voor €300,-. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten!


adidas Yeezy Boost 700 ‘Utility Black’

Release date: 29 juni 2019
Prijs: €300,-

Images by Yeezy Mafia

adidas komt met een ‘Home of Classics’ pack 9

Adidas Originals bestaat vijftig jaar en om dat te vieren heeft het bedrijf tien van de meest iconische silhouetten uitgekozen om een update te geven. Deze tien silhouetten vormen samen het nieuwe ‘Home Of Classics’ pack. Volgens adidas wordt een klassieker gevormd door de ervaringen die je eraan beleeft.

De details

De sneakers die ze gebruikt hebben zijn: de Superstar, Continental, A.R. Trainer, Supercourt, Stan Smith, SC Premiere, Torsion Comp, Supercourt RX, Nizza RF HI en de Rivalry Low. Heel veel wordt er niet veranderd aan de sneakers. De colorways zijn allemaal eigenlijk hetzelfde. De upper van de sneaker heeft een witte kleur en de zool is Sail van kleur.

De gehele collectie komt op zaterdag 1 juni uit en de sneakers zullen stuk voor stuk een andere prijs hebben. Kan jij niet wachten op de legendarische klassiekers en ben je benieuwd waar en voor hoeveel je ze kan bemachtigen? Scrol dan naar beneden voor meer informatie. Bekijk daarnaast ook onze releasekalender voor andere fantastische paartjes.Images by: adidas