Dit is het nieuwe Nike model!

Plots dook er afgelopen zondag tijdens de MTV EMA’s in Rotterdam een nog niet eerder gezien model van Nike op. Rapper Tinie-Tempah had de eer om dit nog niet eerder vertoonde model van Nike te mogen dragen op de catwalk van de MTV EMA’s. Gelijk gingen de geruchten rond op het internet en Nike heeft inmiddels bevestigd dat het gaat om het nieuwe model, genaamd: NIKE LUNAR CHARGE.

De NIKE LUNAR CHARGE is een gloednieuwe sneaker die ontstaan is uit een mix van 5 verschillende stylen en creaties van onder andere de Air Max 90, Air Presto, Air Flow, LunarEpic en de Air Current. De sneaker maakt gebruik van Nike’s Lunarlon demping system, die we eerder ook al zagen onder de LunarEpic eerder dit jaar. Verder heeft de sneaker een slank en aerodynamich silhouet. Het neopreen, zoals deze ook te zien was op de Air Flow in 1988, is op grote schaal in gebruikt is in het bovenste gedeelte van de sneaker. Opvallend zijn de Eye-stays, die we kennen van de Air Max 90, aan de zijkant van de LUNAR CHARGE. Het comfort komt van de Air Presto. De hele binnenste constructie is namelijk zowat een copy van de Air Presto, wat ervoor zorgt dat dit nieuwe model een zeer goede en comfortable pasvorm heeft.

Benieuwd wanneer jij een paartje kan bemachtigen? De release datum van deze NIKE LUNARCHARGE PREMIUM LE staat op 18 november 2016. Vergeet het dus niet in je agenda te zetten!

NIKE LUNARCHARGE PREMIUM LE
Black / White
923284-999

SHOP DE NIKE LUNARCHARGE PREMIUM LE HIER >>

nikelunarcharge

nikelunarcharge2

nikelunarcharge3

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *