SNEAKER MASH-UP

Ook al sport je er vrijwel nooit in, maar de meeste sneakers die je draagt hebben een sport achtergrond. Je Converse All Stars zijn basketbalschoenen, Nike Air Max zijn hardloopschoenen, Adidas Stan Smith zijn tennisschoenen en je Vans Old Skool zijn natuurlijk skateschoenen.

Maar hoe zou het zijn als je invloeden van verschillende sporten samensmelt tot een nieuwe sneaker? STUDIO HAGEL heeft 2 sporten gecombineerd die heel ver uit elkaar staan. De zool is duidelijk een running zool van de Nike Air Max Pegasus. De rest van de schoen zal je misschien niet zo snel herkennen, het is namelijk de insock die van een ijshockeyschaats.

Kijk goed naar de tong en je ziet “Bauer” staan, wat een classic ijshockey-merk is. Door twee elastieken te gebruiken blijft de sneaker simpel en toch modern.

Zelf hadden we er nooit aan gedacht deze twee sporten te combineren en helemaal niet dat er zo’n vette sneaker uitkomt. Hoe mooi zou het zijn als deze schoen echt zou worden geproduceerd….

Van welke sneaker zouden jullie graag een “mash-up” willen zien? Laat het ons weten en wie weet gaan wij deze “sneaker mash-up” maken met STUDIO HAGEL.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *