Nike Air Presto 'Greedy'

De Nike Air Presto is geen schoen die je vaker zult zien, niet in zo’n colorway in ieder geval. De kleuren van deze sneaker hebben dan ook zeker een geschiedenis. Al deze kleuren zijn namelijk afgeleid van de beste verkochte Presto’s in de geschiedenis van deze sneaker. De sneaker is al uitgekomen in Japan en sommige delen van de wereld. In japan werd de schoen exclusief verkocht via BEAMS. Er ontstond een misverstand in de sneaker-community waardoor iedereen dacht dat Nike samen met BEAMS deze schoen had ontworpen, dit klopt dus niet. Gelukkig is deze schoen voor ons gewoon lekker te koop via Nike.nl. Op 29 Oktober kan je deze heerlijke sneaker kopen via het officiële kanaal, vanuit je luie stoel (uiteraard kan je hem ook gewoon in een van de fysieke Nike winkels kopen. Hou onze Facebook pagina in de gaten om op de hoogte te blijven van al het nieuws in sneaker-wereld.

nike-air-presto-greedy4

nike-air-presto-greedy2

nike-air-presto-greedy1

nike-air-presto-greedy3

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *