Kolor x Adidas Boost Polka Dot Pack

De Adidas Ultra Boost en de Pure Boost hebben een hele nieuwe colorway gekregen. Dit keer hebben Adidas en Kolor de handen in een geslagen om tot een geweldige creatie uit te komen. Kolor is een fashion merk dat zijn oorsprong vindt in Japan. Het merk staat vooral bekend om zijn ‘gekke’ designs. De mensen die bekend zijn met Kolor zullen dan ook zeker niet teleurgesteld worden als ze dit zien. Beide modellen zijn voorzien van grijze polka dots en heftige felle gele en oranje kleuren. De schoen wordt niet massaal aangeboden en dat maakt deze schoen dan ook exclusief. De sneakers zijn alleen te koop via http://packershoes.com/ en ze zijn vanaf nu verkrijgbaar. Hou onze Facebook pagina in de gaten om er zeker van te zijn dat je niets mist in de Sneaker wereld.

adidas-polka1

adidas-polka2

adidas-polka3

adidas-polka4

adidas-polka5

Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *