DE PERFECTE FESTIVAL SNEAKER!

Ben jij altijd de sjaak tijdens het fouilleren voor een festival? Dan heeft Adidas in samenwerking met onlinestore BAIT de perfecte oplossing voor je: De BAIT x Adidas Stan Smith Vulc ‘Happy’. Deze sneaker heeft namelijk een geheim vakje achter de tong. Deze is oorspronkelijk bedoeld om je zakje wiet te bewaren maar je kan er natuurlijk ook gewoon brave dingen in verstoppen zoals je geld.

De sneaker is door BAIT ontworpen met als thema Weed dat natuurlijk een knipoog is naar de medicinale wiet. De upper wordt dan ook gedomineerd door hennep en een steen motief dat erin is geperst. Verder staat er op de tong van de sneaker ‘high-protected’ en zijn er groene accenten in de sneaker verwerkt zoals de branding op de hak.

Dus biedt deze sneaker de ideale oplossing voor jou problemen of vindt je ze gewoon zo dope dat je ze wil hebben? Schrijf je dan onmiddellijk hier in: http://www.baitme.com/bait-adidas-stansmith-happy-online. Deze sneakers zijn namelijk niet voor iedereen weggelegd. Er worden mensen uitgeloot d.m.v. van de ingevulde formulieren. Zij mogen dan 110 euro neerleggen voor deze ‘Perfecte’ festival sneaker.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *