Retro Stan Smith Movement: de 'OG Primeknit'

De Retro Stan Smith Movement presenteert: de ‘OG Primeknit’. De  timeless adidas Originals Stan Smith’s is nu vernieuwd in ‘OG’. De sneaker behoudt het kern design van de 2014 Stan Smith Primeknit release, maar laat zijn signature leren constructie achter en vervangt deze voor de prachtige retro ‘OG Primeknit’. Ook de signature kleuren groen, rood en blauwe accenten blijven, samen met de witte upper en vintage off-white rubberen zool. Op het eerste gezicht lijkt de sneaker misschien niet veel verschillend dan met de voorgaande releases, maar door een aantal subtiele aanpassingen heeft deze sneaker een compleet andere uitstraling gekregen. Wij vinden hem superstrak, wat vind jij er van?

De ‘OG Primeknit’ zal in april gedropt worden en verkrijgbaar zijn via Sneakerjagers.nl. Stay tuned!!

Volg ons op Facebook & Instagram voor je dagelijkse sneakerdosis!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *