323 resultaten · pagina 1 van 3

Reebok Club C

Klassieker kan bijna niet met de Reebok Club C. Deze sneaker van Reebok is een echte 80's classic en is tot de dag van vandaag een gewilde sneaker. Dit komt vooral door het simpele design en de heerlijk comfortabele pasvorm. 

Perfect onder vele outfits

De Reebok Club C is een perfecte sneaker voor vele outfits. Of je ze nou draagt onder een pak, korte broek of gewoon een spijkerbroek. De Club C zal je altijd goed staan. Dit komt natuurlijk door de simpele uitstraling van de sneaker met de minimalistische branding. De branding is bijvoorbeeld terug te vinden op de hak, tong en natuurlijk op de zijkant van het bovenwerk met de kenmerkende Britse vlag ernaast. 

EVA-midsole

De Reebok Club C beschikt over de bekende EVA-midsole. Hierdoor het je een heerlijke demping waar je de sneaker ook draagt. Daarnaast beschikt de sneaker over een heerlijk zachte voering waardoor hij nog comfortabeler is dan ooit. Met de afgesneden enkel heeft je enkel een heerlijk vrij gevoel. 

Colorways

De meest bekende colorway van de Club C is natuurlijk de witte met groene accenten. Er zijn ook nog een aantal andere colrways zoals licht roze, mintgroen en zwart. Welke colorway je ook draagt, de klassieke look van de sneaker altijd aanwezig. Al met al, met de Reebok Club C kan je niet de mist in gaan.