Skip to content
Newsfeed

Pleasures x Reebok ‘Not Guilty’ zijn onderdeel van ‘Human Rights Now!’ collectie

11 april 2024 19:28
Pleasures x Reebok ‘Not Guilty’ zijn onderdeel van ‘Human Rights Now!’ collectie

Met 4/20 (20 april) opkomst bundelen Pleasures en Reebok hun krachten om een belangrijke kwestie onder de aandacht te brengen. Namelijk de systematische ongelijkheid in de cannabisindustrie. De Pleasures x Reebok Club C BULC ‘Not Guilty’ staat hierbij centraal.

In verschillende staten van de Verenigde Staten wordt het gebruik van cannabis steeds meer gelegaliseerd, terwijl er nog steeds veel Amerikanen vastzitten voor criminele activiteiten gerelateerd aan cannabis. Deze mensen zijn veroordeeld voor iets wat nu niet meer als een misdaad wordt beschouwd. Momenteel zitten honderdduizenden mensen in de gevangenis voor daden die in veel gevallen niet langer illegaal zijn.

De Pleasures x Reebok ‘Not Guilty’, gemaakt in samenwerking met het streetwearmerk Pleasures uit LA, is onderdeel van de Human Rights Now! collectie. Een stichting voor het beschermen en handhaven van de rechten van alle mensen op deze planeet. Maar ook voor het benadrukken van het werk van toegewijde activisten.

De Reebok Club C BULC is gemaakt van harig suède met een stevige rubberen neus. Het meest opvallende kenmerk is natuurlijk de groene kleur van Pleasures, die duidelijk geassocieerd wordt met cannabis. Daarnaast zijn Reebok en Pleasures graphics en details te zien. Tot slot maken een opbergzakje op de tong en de tekst “JUSTICE REFORM” het ontwerpthema compleet.

De Club C BULC ‘Not Guilty’ is op 19 april 2024 exclusief verkrijgbaar via Pleasures. Vervolgens is de schoen ook vanaf 20 april 2024 verkrijgbaar bij Reebok en een aantal geselecteerde retailers.

Bekijk nu eerste de officiële beelden hieronder en houd de Sneakerjagers releasekalender in de gaten voor de laatste updates!

Pleasures x Reebok Club C Bulc 'Not Guilty'
Pleasures x Reebok Club C Bulc 'Not Guilty'
Pleasures x Reebok Club C Bulc 'Not Guilty'
Pleasures x Reebok Club C Bulc Human Rights Now!
Pleasures x Reebok Club C Bulc 'Not Guilty' details
Pleasures x Reebok Club C Bulc 'Not Guilty' on feet