730 resultaten · pagina 1 van 7

De Nike Air Max 90

Drie jaar na het succes van de Air Max 1 kwam de volgende sneaker in de Air Max serie, namelijk de Nike Air Max 90. Ook deze was ontworpen door de legendarische sneaker designer van Nike, Thinker Hatfield. 

Het design van de Air Max 90

Het nieuwe model van Nike maakt gebruik van de Air technologie en heeft, net als de Nike Air Max 1, een zichtbare Air unit in de midsole. Alleen was deze nog groter dan zijn voorganger. Dit betekende niet alleen meer comfort voor de hardlopers, maar ook een nieuw silhouette op het straatbeeld van vele steden in de wereld. Door gebruik te maken van het materiaal leer, geribbeld plastic en strakkere lijnen op het bovenwerk toe te voegen was er een nieuwe legende geboren. 

De populaire colorways van de Air Max 90

De meest iconische colorway van de Nike Air Max 90 sneakers blijft volgens vele toch wel de eerst uitgekomen colorway, de ‘Infrared’ colorway. Met een kleurencombinatie van wit, grijs, zwart en infrared was de Air Max 90 een echte eyecatcher.

Populaire releases

Sinds de jaren 90 zijn er behoorlijk mooie en opvallende colorways uitgekomen van de Air Max 90. Bijvoorbeeld de Air Max 90 ‘Bacon’, Air Max 90 ‘Homegrown’, Air Max 90 ‘Laser Pink’, Air Max 90 ‘Independence Day’ en de Air Max 90 ‘Hot Lime’. Wat veel mensen ook aanspreek is de prijs zodat hij voor veel mensen betaalbaar blijft. 

De verschillende uitvoeringen 

Er zijn ook verschillende soorten uitgekomen van de Air Max 90 en is een van de meest populaire heren sneakers. Denk aan de Air Max 90 Ultra 2.0, Air Max 90 Essential en de Air Max 90 SE. De kleur wit is ook erg populair. Andere populaire modellen op onze website zijn de de Nike Air Max 90 heren en Nike Air Max 90 dames. Ook de Air Max 90 dames sale en Air Max 90 heren sale zijn erg populair.