Skip to content
Newsfeed

Nike onthult op Dunkin’ Donuts geïnspireerde Air Max 90

12 januari 2024 20:24
Nike onthult op Dunkin’ Donuts geïnspireerde Air Max 90

Dunkin’ Donuts en Air Max liefhebbers opgelet! De nieuwste Air Max 90 uitvoering van Nike combineert het kenmerkende kleurenpalet van Dunkin’.

🎨 Colorway: Pure Platinum/Cool Grey-Alchemy Pink
#️⃣ Stylecode: FN6958-003
📅 Release: lente 2024

Deze kleurstelling past niet alleen bij het merk Dunkin’, een geliefde koffie- en donutketen met een toegewijde fanbase, maar biedt ook een frisse, energieke interpretatie van het klassieke Air Max-ontwerp.

Zo verschijnt de colorway in verschillende tinten, met felroze op de onderste eyestay, de mudgaurd, de Nike Air-inlegzool en de hiel. Daarnaast vind je oranje op de neus, de tong en de Air unit. Om het ontwerp in evenwicht te brengen en het roze en oranje te laten opvallen, zijn het bovenwerk van mesh, de suède overlays en het Nike-logo op de hiel in het grijs uitgevoerd. Tot slot zijn gedeelten van het bovenwerk, de binnenzool en de buitenzool zwart gekleurd.

Hoewel dit geen officiële samenwerking is met Dunkin’, lijkt het er sterk op. De nieuwe Air Max 90 wordt verwacht in de lente van 2024. Bekijk nu eerst de officiële beelden hieronder en blijf op de hoogte via onze nieuwspagina!

Nike Air Max 90 Dunkin' Donuts FN6958-003
Nike Air Max 90 Dunkin' Donuts hiel
Nike Air Max 90 Dunkin' Donuts bovenwerk
Nike Air Max 90 Dunkin' Donuts buitenzool
Nike Air Max 90 Dunkin' Donuts FN6958-003
Nike Air Max 90 Dunkin' Donuts details
Nike Air Max 90 Dunkin' Donuts air unit