282 resultaten · pagina 1 van 3

adidas Terrex

De adidas Terrex is de hike sneaker van adidas speciaal gemaakt voor de meest ruwe omstandigheden in de wildernis. Door de technologieën die zijn toegepast op de sneaker ben je helemaal klaar om te presteren in de buitenlucht en verder te gaan dan je ooit bent geweest. 

De continental zool

Een van de grootste ergernissen tijdens het wandelen is natuurlijk uitglijden op een natte ondergrond. Je kleren zijn gelijk helemaal doorweekt en met iets meer pech blesseer je jezelf. Met de rubberen outsole van contintental hoef je daar niet meer bang voor te zijn. Deze zool, die ook terug te vinden is op de adidas Ultra Boost, geeft je de juiste grip op de meest ruige terreinen. 

Lichtgewicht 

De adidas Terrex is een echt lichtgewicht onder de wandelschoenen. Dit komt natuurlijk door de materialen die zijn gebruikt op het bovenwerk. Hierdoor heb je toch de ondersteuning die je nodig heb maar voelt de schoen niet zwaar. Ook de Boost zool geeft je nog meer comfort tijdens je grootste challenge in de wildernis. De adidas Boost zool zorgt ervoor dat je de energie die je in je stap zet zo veel mogelijk weer terug krijgt. Hierdoor kan je nog verder gaan dan ooit. 

Verschillende soorten

De adidas Terrex is in verschillende soorten verkrijgbaar. Zo is er een hoge versie van de schoen maar is hij ook verkrijgbaar met een lage enkel. Ondanks dat het een wandelschoen is hebben toch merken als Kith en White Mountaineering hun creativiteit losgelaten op de schoen. Al met al een sneaker om je grootste uitdagingen waar te maken.