Skip to content

Vans x David Bowie Old Skool
VN0A38G1VIP
81% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Vans Old Skool 'Black'Vans UA Old Skool Overt CC Vans Old Skool 'White'Vans Old Skool PeuterVANS Old Skool Vans UA Old Skool 36 DX (Anaheim Factory)

Productdetails

StylecodeVN0A38G1VIP
MerkVans
ModelVans Old Skool
ColorwayAladdin Sane/true white
KleurGrijs
DoelgroepJongens, Meisjes
Releasedatum05-04-2019
Beoordeling8.1 / 10 (64 stemmen)
Gepubliceerd5 april 2019 08:03
Bijgewerkt25 april 2024 05:58
De 'Off The Wall'-collectie van Vans viert de creatieve geest die het bedrijf met zijn expressieve ontwerpen uitdraagt. Vans x David Bowie collectie viert de iconische Britse zanger met een selectie unisex kleding en sneakers.

De Vans x David Bowie Old Skool haalt zijn inspiratie uit een van de meest iconische albumhoezen van de artiest, de 'Aladdin Sane' uit 1973. De afbeelding toont Bowie's portret met een neutrale achtergrond waardoor zijn piekerige haar en opvallende bliksemschicht make-up de ruimte krijgen om te schitteren. De Old Skool sneaker is uitgevoerd in een gepareld crèmekleurig bovenwerk dat lijkt op de huidskleur van de artiest. Vanaf de kraag tot aan het middenstuk is de intens rode bliksemschicht te zien met een blauwe schaduw, die de iconische make-up uitbeeldt. Op de hiel van het silhouet staat 'David Bowie' in een blauw-rood kleurverloop. De witte veters zijn sober vormgegeven, gecombineerd met een witte tussenzool en een rubberen bruine buitenzool.

Andere sneakers in de collectie zijn de Vans x David Bowie Slip-On 47 V en de Vans x David Bowie Sk8-Hi.
Vans x David Bowie Old Skool VN0A38G1VIP
40
apr.
5
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download