Skip to content

Wonka x Converse All Star BB Trilliant CX 'Gold'
A08158C
67% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Converse All Star BB Trilliant CX Diamond 'Rainy Daze'Converse All Star BB Trilliant CX Diamond 'Black'Converse All Star BB Trilliant CX 'Ancestral Blue'Converse All Star BB Trilliant CX 'Nitro Bud' - Poisonous Frogs PackConverse All Star BB Trilliant CX 'Magic Flame' - Poisonous Frogs PackChuck Taylor Alt Star

Productdetails

StylecodeA08158C
MerkConverse
ModelConverse All Star BB Trilliant CX
ColorwayGold/Velvet Brown/Gold
KleurGoud
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum07-12-2023
Beoordeling6.7 / 10 (6 stemmen)
Gepubliceerd20 november 2023 09:55
Bijgewerkt27 april 2024 06:23
De All-Star BB Trilliant CX Wonka is een limited edition basketbalsneaker die is geïnspireerd op het verhaal van Willy Wonka. De sneaker heeft een bovenwerk van polyurethaan, polyester en nylon met ton sur ton gouden kleurblokjes die de sneaker stoer en opvallend maken. 

De contrastkleurige veter voegt een vleugje contrast toe aan het ontwerp. De sneaker heeft ook een co-branded Willy Wonka shroud en custom graphic print sockliner, waardoor het een uniek en exclusief ontwerp is. De Converse performance basketbal CX branding op de tussenzool en buitenzool zorgt voor een snelle responsieve beweging en ondersteunende demping die je helpt om je a-game rollend van het veld naar de straat te houden. 

Het limited edition All-Star BB Trilliant ontwerp viert de grillige avonturen van Willy Wonka met op maat gemaakte details en gouden ton sur ton kleurblokjes. Deze sneaker is perfect voor iedereen die wil opvallen op en naast het veld en tegelijkertijd wil genieten van de voordelen van CX-technologie.
Wonka x Converse All Star BB Trilliant CX 'Gold' A08158C
2
dec.
7
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download