Skip to content

Sporty & Rich x adidas Stan Smith 'White Green'
IF5658
50% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

The Simpsons x adidas Stan Smith 'Homer Simpson'adidas Stan Smithadidas Stan SmithAdidas Stan Smithadidas Stan Smith Lux 'Core Black'adidas Stan Smith

Productdetails

StylecodeIF5658
Merkadidas
Modeladidas Stan Smith
ColorwayWhite/Green
KleurWit
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum10-11-2023
Gepubliceerd2 november 2023 14:25
Bijgewerkt26 april 2024 06:24
Sporty & Rich werkt samen met adidas om de Stan Smith 'White Green' (IF5658) te presenteren, een combinatie van tijdloze stijl en eigentijdse esthetiek. Deze sneaker heeft een klassieke 'White/Green' kleur, een combinatie van een witte basis met subtiele groene accenten op de hiel en de tong. Het bovenwerk is gemaakt van eersteklas materialen en weerspiegelt Sporty & Rich's streven naar kwaliteit en stijl.

De details op de sneaker bevatten co-branding elementen, met het logo van Sporty & Rich op de tong en binnenzool, wat een vleugje exclusiviteit toevoegt aan deze samenwerking. Het iconische Stan Smith silhouet, beroemd om zijn veelzijdigheid en verfijning, krijgt door deze samenwerking een moderne update. Verhoog je garderobe met de Sporty & Rich x adidas Stan Smith 'White Green' voor een smaakvolle mix van sportieve en chique esthetiek.
Sporty & Rich x adidas Stan Smith 'White Green' IF5658
0
nov.
10
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download