Skip to content

SpongeBob x Puma Slipstream 'Are You Ready?'
393893_01
63% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

AMI x  Slipstream Low 'Pristine'Puma SlipstreamPuma Slipstream HiPuma Slipstream Lo Extreme Earth 'Warm White'Puma SpongeBob SquarePants x Slipstream Little Kid 'SpongeBob'PUMA Slipstream Lo Xtreme Natural Sneakers

Productdetails

Stylecode393893_01
MerkPuma
ModelPuma Slipstream
ColorwayWhite/Black/Yellow
KleurWit
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum13-07-2023
Beoordeling6.3 / 10 (16 stemmen)
Gepubliceerd7 juli 2023 14:46
Bijgewerkt7 mei 2024 05:31
SpongeBob x Puma Slipstream 'Are You Ready?' sneakers brengen het geliefde tekenfilmfiguur tot leven aan je voeten. Deze sneaker combineert fascinerende kleuren met opvallende accenten en eersteklas materialen en is een kunstwerk op zich.

De SpongeBob x Puma Slipstream 'Are You Ready?' heeft een high-top silhouet met een vleugje retro uitstraling. Een combinatie van stevig canvas en pluche suède overlays zorgt voor zowel stijl als langdurige slijtage. De sneaker is geïnspireerd op SpongeBob SquarePants en heeft een wit en zwart kleurenschema met gele details. Het gele Formstrip-logo steekt af tegen de witte leren basis en de zwarte suède overlays. De stervistekeningen op de middenzool van de sneaker doen denken aan de geest van de nautische avonturen van Bikini Bottom. Samen met de iconische bril die kenmerkend is voor SpongeBob, weerspiegelen de hiel en de tong van de sneaker ook het personage. 

Omarm de wereld van SpongeBob SquarePants met deze unieke SpongeBob x Puma Slipstream 'Are You Ready?'-trainer.
SpongeBob x Puma Slipstream 'Are You Ready?' 393893_01
4
jul.
13
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download