Skip to content

Nike Dunk Low 'Oil Green'
FN6882-100
90% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Nike Dunk Low 'Baroque Brown' - Next NatureNike Dunk Low WMNS 'Olive Aura' - Next NatureNike Dunk Low SP 'Veneer'Nike Dunk Low WMNS 'Neapolitan'Nike Dunk Low 'Vintage Green'Nike Dunk Low Retro 'Grey Fog'

Productdetails

StylecodeFN6882-100
MerkNike
ModelNike Dunk
ColorwayWhite/Light Bone/Oil Green/Cargo Khaki
KleurGroen
DoelgroepMannen, Vrouwen
Beoordeling9 / 10 (50 stemmen)
Gepubliceerd12 juli 2023 05:48
Bijgewerkt11 mei 2024 06:30
De Nike Dunk Low, die een reputatie heeft op het gebied van samenwerking, is uitgegroeid tot een van de populairste lifestyle modellen van het bedrijf. Hij werd opnieuw geïntroduceerd met eenvoudige collegiale kleurblokkeringen van het originele Peter Moore ontwerp. Met een kleurenschema van olijfkleurige tinten omarmt het meest recente ontwerp van de sneaker een herfstvriendelijke esthetiek. 

In de basislaag en de tongconstructie zijn frisse witte tinten gebruikt, terwijl tonale aardetinten in de omringende panelen zijn gebruikt om een harmonieus contrast te creëren. De voorvoet en quarter overlays zijn versierd met kleurrijke, pistache-achtige accenten om flair aan het ontwerp toe te voegen. De kraagvoering en profiel swooshes zijn uitgevoerd in een zachtere "Light Bone" tint, terwijl de hiel, veters en loopvlak zijn uitgevoerd in een rijkere "Oil Green" kleurstelling. 
Nike Dunk Low 'Oil Green' FN6882-100
40
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download