Skip to content

Nike Court Legacy Lift WMNS 'United in Victory'
FD0558-100
72% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Nike Court Legacy LiftNike Court Vision AltaNike Court Vision Alta 'Leopard'Nike Court Vision LowNikeCourt Air Zoom Vapor 9.5 Tour LeatherKids Nike Court Borough Low 2 BP

Productdetails

StylecodeFD0558-100
MerkNike
ModelNike Court
ColorwayWhite/Hemp
KleurWit
DoelgroepVrouwen
Releasedatum05-07-2023
Beoordeling7.2 / 10 (18 stemmen)
Gepubliceerd29 juni 2023 14:59
Bijgewerkt29 april 2024 06:32
De Nike Court Legacy Lift WMNS 'United in Victory' sneaker is een sterke en modieuze schoen die cohesie en verovering viert. Deze damesversie eert de geest van teamwork en het bereiken van grootsheid zowel op als buiten het veld door een fysieke weergave van kracht en solidariteit na te bootsen.

De Nike Court Legacy Lift WMNS 'United in Victory' heeft een moderne, klassieke look met een bovenwerk van eersteklas leer dat kracht en stijl biedt. De opvallende kleurencombinatie van hennep, smetteloos wit en contrasterende zwarte accenten vertegenwoordigt de onwrikbare vastberadenheid en samenwerking die tot succes leiden. De verhoogde plateauzool geeft de schoen een moderne, krachtige touch terwijl het je ook een kleine boost in postuur geeft.

De Nike Court Legacy Lift WMNS 'United in Victory' is een statement makende sneaker die inspireert en kracht geeft dankzij het opvallende ontwerp en betekenisvolle concept. De 'United in Victory' colorway is ook terug te vinden op de AF-1, Air Max 90 en Victori One Slide designs.
Nike Court Legacy Lift WMNS 'United in Victory' FD0558-100
8
jul.
5
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download