Skip to content

Nike Blazer Mid '77 WMNS 'Light Orewood Brown' - Next Nature
DQ4124-106

Misschien vind je dit ook leuk

Nike W Blazer Mid '77 White Habanero Red SailNike Blazer Mid '77 Vintage 'Wit'Nike Blazer Low'77 VintageNike Blazer '77 Pro Club 'White'Acronym x Nike Blazer Low 'Night Maroon'Nike Blazer Mid '77 'White/Black' - Jumbo Swoosh

Productdetails

StylecodeDQ4124-106
MerkNike
ModelNike Blazer
ColorwayLight Orewood Brown/Volt/Black/White
KleurBeige
DoelgroepVrouwen
Releasedatum04-01-2024
Gepubliceerd12 december 2023 05:41
Bijgewerkt3 mei 2024 05:32
Met ten minste 20% gerecycled materiaal in gewicht is deze sneaker een belangrijke stap op weg naar nul afval en nul koolstof. Door gebruik te maken van gerecyclede materialen sluit de Blazer Mid '77 Next Nature aan bij een visie op mode die zowel stijlvol als milieuverantwoord is, en moedigt dragers aan om een positieve impact te hebben met hun keuzes. 

Het gladde bovenwerk van synthetisch leer van de Blazer Mid '77 Next Nature is niet alleen een eerbetoon aan klassiek design, maar ook een bewuste keuze. Het veganistische materiaal is volledig vrij van dierlijke ingrediënten, zodat dragers kunnen genieten van stijl zonder hun ethische waarden in gevaar te brengen. 

De Blazer Mid '77 Next Nature is een eerbetoon aan het verleden met het zichtbare schuim op de tong, wat een vleugje throwback esthetiek toevoegt aan het ontwerp. 

Wanneer je de iconische Nike Sunburst of de naam Next Nature (NN) ziet, ben je getuige van meer dan alleen branding - je bent getuige van een toewijding aan vooruitgang. Deze symbolen betekenen een toewijding aan het verleggen van grenzen en het maken van keuzes die bijdragen aan een groenere, schonere planeet.
Nike Blazer Mid '77 WMNS 'Light Orewood Brown' - Next Nature DQ4124-106
0
jan.
4
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download