Skip to content

Nike Alphafly 3 'Volt'
FD8311-700
68% upvoted

Productdetails

StylecodeFD8311-700
MerkNike
ModelNike Alphafly 3
ColorwayVolt/Dusty Cactus/Total Orange/Concord
KleurGeel
DoelgroepMannen, Vrouwen
ReleasedatumVerwacht in mei 2024
Beoordeling6.8 / 10 (34 stemmen)
Gepubliceerd10 januari 2024 11:02
Bijgewerkt27 april 2024 05:13
De Nike Alphafly 3 'Volt' (FD8311-700) is een modieuze en opvallende colorway van de nieuwste versie van Nike's vlaggenschip marathonracesneaker, die werd uitgebracht in 2024, en hij is ook beschikbaar op de Nike Alphafly 3 WMNS 'Volt'. De combinatie van verschillende kleuren, waaronder volt, dusty cactus, total orange en concord, maakt het een opvallende keuze voor hardlopers die op zoek zijn naar een gewaagde en opvallende sneaker.

De Alphafly 3 'Volt' zit vol met verschillende technologische verbeteringen die het een topkeuze maken voor wedstrijdlopers. Enkele van de belangrijkste kenmerken zijn de innovatieve Nike Zoom Infinity React middenzool, die twee van Nike's meest responsieve schuimen, ZoomX en React, combineert voor een zachte, dempende rit met energieteruggave.

Verder heeft de sneaker ook een koolstofvezelplaat over de hele lengte van de sneaker, die zorgt voor stevigheid en stuwkracht voor efficiënte voorwaartse bewegingen. Het lichtgewicht en ademende Vaporweave bovenwerk zorgt voor een goede pasvorm en optimale ventilatie, terwijl strategisch geplaatste Flywire kabels door het bovenwerk extra ondersteuning en lockdown bieden.

De Nike Alphafly 3 'Volt' is speciaal ontworpen voor hardlopers die hun snelste marathontijden willen halen. Deze high-performance sneaker wordt niet aanbevolen voor dagelijks hardlopen of trainen.
Nike Alphafly 3 'Volt' FD8311-700
12
mei
TBA
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download