Skip to content

Nike Air Trainer 1 Mid 'Chicago Split'
DZ2547-100
50% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Nike Air Trainer 1 SP 'Coriander'Nike Air Trainer 1Nike Air Trainer 1 'Tan'Nike Air Trainer 1 Hyper VioletNike Air Trainer 1Nike Air Trainer 1 'Shima Shima'

Productdetails

StylecodeDZ2547-100
MerkNike
ModelNike Air Trainer
ColorwayWhite/University Red/Black/Coconut Milk
KleurWit
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum13-07-2023
Gepubliceerd28 juni 2023 05:30
Bijgewerkt30 april 2024 06:26
De Nike Air Trainer 1 Mid 'Chicago Split' is een onderscheidende en opvallende schoen die respect toont voor het bekende Chicago kleurenschema. Deze sneaker heeft een uniek split design dat traditionele en eigentijdse elementen combineert.

Het bovenwerk van de Nike Air Trainer 1 Mid 'Chicago Split' is gemaakt van hoogwaardige materialen, waaronder een gladde witte leren basis en veerkrachtige 'Coconut Milk' suède overlays. De Swoosh heeft een opvallend split design, met aan één kant de traditionele Chicago Bulls zwarte en rode kleuren. Dit sterke contrast zorgt voor een dynamische en verleidelijke look met een moderne twist.

Het mid-top silhouet biedt ondersteuning voor de enkels en ziet er modieus uit. Voor extra comfort heeft de schoen een gewatteerde kraag en binnenzool met kussentjes en een vetersluiting voor een goede pasvorm. De authenticiteit van het ontwerp wordt versterkt door de merkelementen op de tong en hiel.

De Nike Air Trainer 1 Mid 'Chicago Split' is niet alleen een stijlvolle optie, maar ook een multifunctionele sneaker die geschikt is voor verschillende omgevingen.
Nike Air Trainer 1 Mid 'Chicago Split' DZ2547-100
0
jul.
13
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download