Skip to content

Nike Air More Uptempo 'White Chrome'
DV7408-100
82% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Nike Air More Uptempo 'Triple White'Nike Air More Uptempo 96 Sail Guava (Women's)Nike Air More Uptempo 'Photon Dust'Nike Air More UptempoNike Wmns Air More Uptempo 'Electric'Nike Air More Uptempo 'Pink Foam'

Productdetails

StylecodeDV7408-100
MerkNike
ModelNike Air Max Uptempo
ColorwayWhite/Metallic Silver/Black/Clear
KleurWit
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum01-05-2023
Beoordeling8.2 / 10 (28 stemmen)
Gepubliceerd23 april 2023 05:36
Bijgewerkt30 april 2024 06:26
De Nike Air More Uptempo 'White Chrome' is een stijlvolle sneaker met een gedurfd ontwerp en uitzonderlijke prestaties. Met een strak wit leren bovenwerk en chromen accenten is het silhouet ontworpen om je het ultieme comfort te geven. Het iconische "AIR" merk op de zijkant van de schoen voegt een kenmerkende stijl toe en is een eerbetoon aan het jaren '90 tijdperk van basketbal. 

Deze sportschoen is voorzien van Nike's innovatieve Air-Sole technologie, die zorgt voor demping en ondersteuning voor een comfortabele en responsieve rit. De semi-transparante rubberen zool biedt uitstekende tractie en duurzaamheid.  Of je nu een serieuze atleet bent of een casual sneaker liefhebber, de Nike Air More Uptempo 'White Chrome' is een must-have toevoeging aan je collectie. Het strakke ontwerp, de uitzonderlijke prestaties en het iconische merk maken het een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betere sneaker game.
Nike Air More Uptempo 'White Chrome' DV7408-100
18
mei
1
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download