Skip to content

New Balance WRPD Runner 'Marine Blue'
UWRPDTBK
100% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

New Balance WRPD Runner 'Moonrock' - Grey Day 2024New Balance WPRD Runner 'Magnet'New Balance WRPD Runner 'Grey Matter'New Balance WRPD Runner 'Electric Yellow' - Pastel PackNew Balance WRPD Runner SFC 'Ash'New Balance WRPD Runner 'Black' - Lunar New Year Pack

Productdetails

StylecodeUWRPDTBK
MerkNew Balance
ModelNew Balance WRPD
ColorwayMarine Blue/Phantom
KleurBlauw
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum18-10-2023
Beoordeling10 / 10 (2 stemmen)
Gepubliceerd3 augustus 2023 05:27
Bijgewerkt19 mei 2024 06:31
De New Balance WRPD Runner 'Marine Blue' (UWRPDTBK) is een stijlvolle en veelzijdige sneaker die een modern design combineert met uitzonderlijk comfort. De Marine Blue / Phantom colourway voegt een vleugje verfijning aan uw schoenen collectie.

Het paar heeft een overwegend zwarte 'Phantom' mesh basis die perfect past bij de middenzool en veterunit. Details in witte en grijze tinten, zoals het iconische gebreide 'N'-logo, de voering en het hiellipje, complimenteren de zwarte basis. De ster van de show zijn de helderblauwe ('Marine Blue') overlays in eersteklas suède, die textuur en diepte in het ontwerp creëren.

De gedempte FuelCell tussenzool en de kromgetrokken buitenzool geven de schoen een futuristische look en feel, terwijl ze zorgen voor uitstekend comfort en ondersteuning. Dankzij de eersteklas constructie van de sneaker kun je genieten van een lichtgewicht en responsief loopgevoel.
New Balance WRPD Runner 'Marine Blue' UWRPDTBK
2
okt.
18
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download