Skip to content

New Balance Fresh Foam X Trail More V3 'Dark Mushroom'
MTMORNAC
0% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

New Balance Fresh Foam X Trail More V3 'Black'New Balance Fresh Foam X Trail More V3 'Licorice'New Balance Fresh Foam X 1080v13 'Grey Matter'New Balance Fresh Foam X 1080v13 'Black'New Balance Fresh Foam X More V4 Permafrost 'Black'New Balance Fresh Foam X More Trail V3 'Pistachio Butter'

Productdetails

StylecodeMTMORNAC
MerkNew Balance
ModelNew Balance Fresh Foam X Trail More V3
ColorwayDark Mushroom/Teal
KleurMulticolor
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum01-01-2024
Gepubliceerd27 december 2023 14:34
Bijgewerkt2 mei 2024 05:10
De New Balance Fresh Foam X Trail More V3 'Dark Mushroom' is een veelzijdige trail running sneaker die lange afstand comfort biedt. Het is ontworpen met een zeer gedempte Fresh Foam X tussenzool die uitstekende schokabsorptie en energieteruggave biedt, waardoor het perfect is voor hardlopen op verschillende oppervlakken, waaronder onverharde wegen, grindpaden en zelfs licht rotsachtig terrein. 

De sneaker heeft ook een duurzame buitenzool met agressieve loopvlakken die zorgen voor uitzonderlijke tractie in natte en modderige omstandigheden. De kleuren op deze iteratie maken het een veelzijdige sneaker, met een groene, zwarte en bruine kleurencombinatie, die doet denken aan de buitentinten. 

Het lichtgewicht en ademende bovenwerk zorgen voor een comfortabele pasvorm en de rotsplaat beschermt de voet tegen stenen en wortels. Daarnaast heeft de sneaker een waterdicht membraan dat je voeten droog houdt bij nat weer. 
New Balance Fresh Foam X Trail More V3 'Dark Mushroom' MTMORNAC
-1
jan.
1
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download